1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Evo zbog čega Gregor Balažic napušta Partizan…

Objavljeno: 16.12.16 u 10:05

Partizan i štoper Gregor Balažic nisu uspeli da se dogovore oko nastavka saradnje, a HotSport saznaje gde će Slovenac nastaviti karijeru.

Činilo se pre desetak dana da su Partizan i Gregor Balažic dogovorili da ostanu zajedno do leta, ali je Slovenac prelomio da napusti Humsku i poslednja dva meča nije bio u kombinaciji za sastav. Njegovo mesto je zauzeo iskusni Bojan Ostojić, a rukovodstvo pokušava da nađe zamenu za Balažica, koji je od 1. januara slobodan igrač.

PRELAZNI ROK: Da li je ovo znak da se ovaj iskusni štoper vraća u Partizan?

Kako saznaje HotSport za Balažica postoji interesovanje iz Kazahstana i Azerbejdžana, mada se za njegove usluge raspituje i Maribor. Slovenac je proveo dve godine u Srbiji, odakle je stigao iz Ukrajine.

DAO DVA GOLA, ZAPLAKAO, PA SE OGLASIO: Imam previše problema, idem, ali… (FOTO)

0
0

1 Komentara

  1. kako se smisljeno radio na destabilizaciji partizans.the sa radovicevim satom the sa ovim the sa onim..sad ode Leonardo..pa ode djurdjevic pa ode Everton pa milenkovic hoce juventus..toliko napada Medjja uzas jedan.samo sto CE posle oar Dana demanti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter