6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Otišao je i Džaja pa je Zvezda nastavila da živi!

Objavljeno: 15.12.16 u 19:33

Danas je na stadionu ‘Rajko Mitić’ održan sastanak između uprave kluba i trenera Miodraga Božovića, ali na njemu javnost nije dobila konkretan odgovor, da li ili ne ostaje crnogorski sturčnjak na kormilu prvog tima.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je istakao da je želja uprave kluba da Miodrag Božović ostane trener do kraja isteka ugovora 2018. godine.

– Razgovarali jesmo, naša želja je da ostane. On nije podneo ostavku, Upravni odbor mu daje punu podršku, navijači mu daju punu podršku, nemam razlog da sumnjam da će on do isteka ugovora da bude trener Zvezde – rekao je Zvezdan Terzić za Mondo.

PRVA RUNDA RAZGOVORA U ZVEZDI: Uprava ubeđuje, a Božović ‘vaga‘

On je istakao da finansije nisu dovele do toga da Miodrag Božović razmišlja o odlasku, ali je istakao da popularni Grof razmišlja u tom pravcu.

– Finansije nisu problem, prošle godine u ovo vreme bili smo u lošijoj finansijskoj situaciji, pa nije razmišljao o odlasku. Jeste, istina je da razmišlja o odlasku. Istina je, ali nije to tako kao što je predstavljeno da je već otišao. Nismo ga pritiskali, samo smo hteli da mu damo punu podršku, da mu stavimo do znanja da računamo na njega, da su svi uz njega i navijači i igrači. Na putu je da uzme drugu titulu, ‘duplu krunu’, nema nijedan razlog da ide. Ja se iskreno nadam da će ostati. Nije mu postavljen nikakav rok, nismo hteli da ga oročavamo. Naravno da ne možete nikog na silu zadržavati, ali naša iskrena želja je bila da ostane i to smo mu rekli.

ZVEZDAŠI SU ČEKALI NJEGOV KOMENTAR: Terzić rekao šta misli o Božovićevom odlasku

Ipak, Zvezdan Terzić je sledećom izjavom ipak zabrinuo Delije, a u noj je pomenuo legendu kluba Dragana Džajića.

– Što kaže Božović, ‘otišao je i veliki Dragan Džajić jednom iz Zvezde, pa je živela’. Živeće Zvezda i bez Božovića i bez Zvezdana Terzića i bez Toze Mijailovića i bez svakog, jer je iznad svih nas. Zvezda je nas napravila, a ne mi nju. Sigurno je da nam u ovom momentu promena na klupi ne treba. Što bismo menjali tim koji pobeđuje? Osvojio je titulu, sad je prvi. Imamo kompaktan tim i uz nekoliko pojačanja, ne treba da bežimo sa puta koji smo zacrtali – istakao je Zvezdan Terzić za Mondo.

1
0

6 Komentara

  1. Nije on u prilici da osvoji novu titulu, već da je otme kao i prošle godine. Samo ove godine već imate problem, Partizan ima i trenera i igrače pa Vas muka hvata. Jedino da Vam Mažić očigledno otme derbi, da za derbi namestite kartone Leu, Đurđiću, Božinovom i ostalim Ali očajni ste tuće Vas Vlahović i Jovanović.

    0
    0
    Odgovori
    • Devojčice,tebi nije dobro i to je očigledno.O kakvom crnom otimanju priča neko,čiji je klub za 8 godina,oteo 7 titula a Zvezda vas je prošle godine zaledila na minus 32 u jednom trenutku.Ako je to namešteno,ti si lično Donald Tramp.Tolika superiornost nije viđena do sada a kakvu ste ekipu imali,tukao vas je ko je stigao i pored očigledne pomoći pomenutog Mažića,koji je nebrojeno puta dokazao da je vaš sudija.Protiv Čuke na pašnjaku vam sudi dva nepostojeća penala i isključuje protivnika,bez ikakvog razloga a u kupu direktno izbacuje Nišlije,takođe nepostojećim penalom za vas,tako da samo vi ne morališite.

      0
      0
      Odgovori
  2. Leo ostaje, Everbumbum takodje, Djurdje ostaje, Zvezda igra sve ocajnije a sudije je drze na vodi u bazenu za davljenike.Ne za dugo, samo malo strpljenja. Partizan nastavlja da unistava, stize i dodatna sila, Marko Nikolic je grof za fudbal a taj vas jadjedje, za sta li je on grof? Za drvenu filozokrecavu… Dobro ste se rasporedili ali ne mozete protiv sile pravde i umeca. Samo polako, sacekajte kraj pa onda likujte.To vam toplo preporucujemo. Dobicete po prnjokli na Derbiju,ponovo!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Lepo se predstavi da si „Gdk“ a ne zamlata, zgubidan, samosmeh sa nekoliko nikova. Mnogo ti je dosadno internet batice, opterećen sa novim vestima o Zvezdi, zavučen u 4 zida a još nisi otišao sa uputom u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Šio bi Grof od Mojkovca išao idje? Terza dovodi nove igraće, kupuje Kovilovo, zvezdaši su svudde na funkcijama u savezu, a i vlada je stabilna.. On je budala ako ode.Taman je sve složeno i sada da ide. Jedino malo pravi problem Evropa, ali ima i to da se reši, kada se izbaci partizan iz super lige zbog nameštanja koje samo on radi u ovom savezu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter