1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PREZADOVOLJAN: Ovo je velika pobeda za nas

Objavljeno: 15.12.16 u 23:46

Trener Crvene zvezde ima mnogo razloga za zadovoljstvo posle brilijantne igre njegovog tima protiv šestostrukog prvka evrope.

Crvena zvezda večeras je odigrala možda i najbolju partiju u dosadašnjem delu Evrolige i u svim segmentima nadigrala velikog protivnika. Ovakav ishod meče sigurno mnogo raduje šefa stručnog štaba crveno-belih Dejana Radonjića koji je izneo niz pohvala na račun igre svog tima.

– Čestitao bih mojim igračima na odličnoj partiji. Pre utakmice sam rekao da je Makabi napravio mnogo toga da se vrati na staze slave. Vrlo su ambiciozno odradili prelazni rok i nisu štedeli novac da dovedu igrače koje su želeli. Priprema ovoga meča nije bila nimalo laka. Imali jako dobre momente u odbrani koji su nam omogućili dosta kontranapada i lakih poena. Tako smo došli do kontrole meča. Veoma sam zadovoljan. Ova pobeda je dobar impuls za nas. Ne samo zbog toga što smo savladali veliki Makabi, već i zbog načina na koji smo to uradili. Uspeli smo u potpunosti da nadigramo ekipu koja je po svim parametrima trebala nas da dobije. – izjavio je Radonjić, koji se zahalio i navijačima na veličanstvenoj podršci.

Večerašnja partija će šampionu Srbije i „Jadrana“ sigurno mnogo značiti u nastavku Evrolige i uliti im dodatno samopouzdanje, ipak Crnogorski stručnjak navodi da trenutno ne razmišlja o konačnom plasmanu svog tima.

– Što se tiče plasmana u Top 8, moj stav je da o tome nema priče. Svaka pobeda za nas je ogromna i videćemo dokle će nas to dovesti. Ovo je veliki rezultat za nas. Ovakva pobeda, protiv ovakvog tima je jako bitna i pamtiće se. – zaključio je Radonjić.

Pripremio:Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter