1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRELAZNI ROK: Da li je ovo znak da se ovaj iskusni štoper vraća u Partizan?

Objavljeno: 15.12.16 u 20:25

U izjavi za TV Arenu sport trener Partizana Marko Nikolić je istakao da će crno-belima biti potrebno pojačanje na poziciji štopera, pošto Gregoru Balažicu ističe ugovor.

Partizan ove zime ostaje na dva imena u centralnom delu poslednje linije. Gregoru Balažicu ističe ugovor, te ostaju samo mladi Nikola Milenković i iskusni Bojan Ostojić. Zbog toga je Marko Nikolić istakao da će prvi cilj uprave biti da dovede štopera.

On je možda već tu. Naime, na utakmici sa Spartakom gost je bio drugi Slovenac Branko Ilić. Iskusnom 33-godišnjem štoperu je istekao ugovor sa Uravom, iako je bilo govora da bi mogao u Olimpiju kod Ranka Stojića do dogovora nije došlo, te je Slovenac i dalje slobodan agent. Kada ga je Marko Nikolić ugledao u hodniku stadiona dobacio je novinarima:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Napišite da se vraća.

Slovenac je brzo odgovorio:

– Ma, neee…

Verujemo da Grobari ne bi imali ništa protiv da se Branko Ilić vrati, jer je jedan od najzaslužnijih za Partizanovu poslednju osvojen u titulu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter