0
Košarka

NBA LIGA VIŠE NE MOŽE BEZ NJEGA: Posle navijača, igrači i treneri zovu Tea (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.16 u 17:45

U video intervjuima, trener Etore Mesina i nekoliko igrača NBA lige govore o Teodosiću i njegovom potencijalu.
Ovo leto bi moglo da bude odlučujuće za karijeru srpskog plejmejkera, ili će nakon isteka ugovora sa CSKA otići „preko bare“, ili će ostati u Evropi i verovatno staviti do znanja Amerikancima da ga ne zanimaju.

NARODSKI REČENO, BALAVE ZA NJIM: Navijači najjače košarkaške lige na svetu zahtevaju Teodosića (FOTO) (VIDEO)

Nakon što mnogobrojni navijači danima već „zovu“ Teodosića u klubove za koje navijaju, oglasili su se i igrači NBA-ligaša, među kojima su Nikola Jokić, Nikola Mirotić, Mirza Teletović i Omri Kaspi, kao i trener San Antonija Etore Mesina.

– Teodosić sada nije onaj isti igrač koji je bio pre tri godine, a još manje koji je bio pre šest godina. Sazreo je, osvojio je Evroligu. Mnogo je napredovao u svim segmetnima igre. Pogledajte samo koliko je podigao nivo igre u odbrani i kako zbog svoje inteligencije čita napade rivala. Ja mislim da bi on bez problema mogao da igra NBA ligu, kazao je pomoćni trener Grega Popoviča u Sparsima.

Mirotić, Teletović i ostali su se složili da Teo jeste „kalibar“ za NBA kao jedan od najboljih plejmejkera u Evropi trenutno, kao i da bi voleli da ga vide na parketima NBA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter