2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

DRAMA U NIŠU: Sedam vaterpolista Crvene zvezde završilo u Urgentnom centru

Objavljeno: 15.12.16 u 00:25

Prava drama dogodila se posle utakmice polufinala Kupa Srbije u vaterpolu gde je Crvena zvezda savladala Šabac 11:6.

Šabac je potopljen i danas je tebalo igrati finale sa Partizanom. Hoće li? Veliko je pitanje. Naime, sedmorica vaterpolista Crvene zvezde završilo je u niškom Urgentnom centru zbog stomačnih tegoba. Oni se nalaze pod nazorom lekara, a kako kaže šef dežurne medicinske ekipe Tanja Mićić oni su bolesni doputovali u Niš.

– Zbrinuli smo nekolicinu sportista, a nakon utakmice došlo ih je još. Svi imaju identične simtome, stomačne tegobe a neki I povišenu temperaturu.. Ono što im otežava stanje je to što ovakva dijagnoza zahteva dijetalnu ishranu a njima je potrebna snaga s obzirom na ekstremni napor koji ih očekuje jer i sutra imaju vaterpolo meč – kazala je Mićićeva i dodala da je niška Hitna pomoć , koja je poslovično zatrpana pacijentima, uspešno zbrinula sve sportiste.

– Oni su pregledani u našoj Urgentnoj ambulanti, dobijaju infuzionu terapiju i biće upućeni infektologu kako bi se utvrdila priroda i uzrok njihovo stanja – preneo je Telegraf.

Sada se postavlja pitanje hoće li Zvezda imati spremne igrače za današnje finale sa Partizanom…

0
0

2 Komentara

  1. „Askalije“, e jeste običan dripac!’ Uredništvo, a i vi sze kad ste pustili ovakav gospodinov komentar! Baš primitivno. Ovo nema veze za koga navijam i nisam zvezdin navijač.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter