9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUNJEVČEVIĆ OŠTAR: Kosanović više ne liči na sebe, razdražjiv je, lutaju mu misli

Objavljeno: 15.12.16 u 14:50

Prvi odgovor zvaničnika FSS-a na jučerašnju izjavu Milorada Kosanovića.
Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Goran Bunjevčević, je oštro reagovao na jučerašnju izjavu trenera Radnika pred kamerama Arena sport televizije. Kosanović je ljude koji ne žele da spreče nameštanje u srpskom fudbalu, kao i one koji to direktno rade, nazvao lopovima, što se Bunjevčeviću nije dopalo.

– Slušam i gledam šta gospodin Kosanović priča, a vidim čoveka koji više ne liči na sebe. Razdražljiv, sa mislima koje lutaju, uvređen i ljut. Da li s pravom, ne znam, to će da procene relevantni organi FSS koji su zaduženi za analizu suđenja, kazao je Bunjevčević za agenciju Beta.

Sudija Danilo Grujić je svojim odlukama na meču Radnik – Crvena zvezda naveo stratega domaćih da izbaci salvu uvreda za sudije i čelnike Saveza, koje, kako je rekao, u potpunosti ne razume.

MILORAD KOSANOVIĆ IZDOMINIRAO: Ovakvi ljudi uče našu decu da budu lopovi! (VIDEO)

– Pominje FSS, a zaboravlja da je čovek koji ga je angažovao i pomogao da reši neke probleme, Novica Tončev, predsednik kluba, ali i potpredsednik istog tog Saveza. Da li je i on lopov? Može li Milorad da se dogovori sa Kosanovićem i kaže na kojeg Novicu Tončeva je mislio. Da li na predsednika Regiona istočne Srbije? Pa on je po funkciji, takodje, veoma odgovorno lice u sistemu koji tako lako optužuje, rekao je nekadašnji fudbaler Zvezde a današnji funkcioner u domaćem fudbalu.

Bunjevčević je još dodao da Miloradu Kosanoviću očito smetaju potezi koje novi Savez sprovodi, kao i to, kako Sportski direktor FSS-a kaže, što je neko konačno rešio da uđe u osinjak i suoči se sa nečasnim stvarima u srpskom fudbalu.

0
0

9 Komentara

  1. bunjevcevicu, pa on bese VAS covek … mozda je NEzadovoljan, svi VI losiji od njega zauzeste sve pozicije u FSS i ostalim savezima njemu osta da putuje po stare dane od novog pazara, surdulice, cacka mozda sutra vranja … do noga sada … ja ga razumem da mu misli odlutaju i da zbog svega … i godina … NE lici na sebe … kao i tebe sto razumem … pozicije treba sacuvati-ocuvati i po cenu sopstvenih zrtava u ovom slucaju kosanovica. bunjevcevicu, da si tacno i dobro konstatovao … a dokle ce te tako … ici sa bivsi, sadasnji i onim koji misle-racunaju da budu buduci … tesko je to sada reci … jer ste se dobro na svim pozicijama po celoj Srbiji dobro raspodelili … videcemo !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad je čovek lud.? A dva puta vam je bio trener.! Boli vas istina.! Čovek govori istinu.! A šta reći za ovog poltrona bunjevčevića.! Treba da te je sramota .? Ti znaš da nekme misli lutaju.! I ti nekog praviš da je lud.! Upravu je čovek leglo lopovluka je u fss.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar je to oštar odgovor? Bunjevčević reagovao kao Žena na pijaci. Inteligencija mu je slaba strana . Bolje je da ćuti. To mu je pametnije Kosan je za njega i kada malo popije Bizmark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter