0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

HAOS U VOŠI: Upravni odbor podneo ostavke, ’Firma’ vodi klub

Objavljeno: 14.12.16 u 21:38

Nakon što nije usvojen predlog o izmenana statuta Upravni odbor Vojvodine podneo ostavku. Navijači će od sad činiti veliku većinu Skupštine kluba.

Burno je bilo ovih dana u fudbalskom klubu Vojvodina a epilog svega su ostavke kompletnog Upravnog odbora na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem.

Nakon ishoda sinoćne Skupštine kluba, na kojoj je većinom glasova odbijeno usvajanje izmena i dopuna klupskog statuta, Upravni odbor je na današnjoj konferenciji za novinare rešio da se povuče.

Predlog Upravnog odbora predviđao je ukidanje mesta direktora i generalnog sekretara kluba. Odmah nakon toga članovi skupštine su odlučivali i o predlogu grupe od 23 člana Skupštine koji je prihvaćen.

– Danas smo održali vanrednu sednicu Upravnog odbora, na kojoj nije bio prisutan jedino Nenad Rončević, i posle epiloga jučerašnje vanredne sednice Skupštine, odlučili smo da je moralno da podnesemo neopozive ostavke. Samim tim, stekli su se uslovi za raspisivanje novih izbora za predsednika i druge organe kluba, te smo o tome već obavestili predsednika Skupštine Milana Davidova-  izjavio je Gajić koji je požele puno sreće budućem rukovodstvu.

Takođe zanimljivo je da će od ukupno 55 članova Skuptine od sada čak 39 njih biti pripadnici navijačke grupe „ Firma 1989“ , tako da će vlast nad klubom praktično biti urukama navijača.

Vanredna izborna sednica Skupštine fudbalskog kluba Vojvodina biće zakazana u narednih osam dana, a na njoj će se odlučivati o izboru novog klupskog rukovodstva.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter