0
Domaći fudbal

VESTI SA ‘KROVA’: Voždovac otvara kapije, besplatan ulaz protiv Mladosti

Objavljeno: 13.12.16 u 16:11

Utakmicu poslednjeg kola jesenjeg dela Superlige, koju fudbaleri Voždovca igraju protiv lučanske Mladosti, a novinarima su se obratili trener „Zmajeva“ Ilija Stolica, kao i Stefan Dražić, napadač ovog tima.

Trener ekipe Ilija Stolica zna da njegovu ekipu očekuje težak izazov:

– Teška utakmica je pred nama i protivnik visokog kvaliteta. Veoma cenim njihovog šefa koji je pokazao da ima ideju i koji ima kontinuitet u radu, ali naše ambicije su da na svom terenu ostvarimo pobedu, jer zaslužujemo više, a nismo zadovoljni trenutnim bodovnim saldom, najavio je pohod na tri boda Stolica.

Neizvestan duel očekuje i Stefan Dražić:

– Neizvesna utakmica nas očekuje protiv odlično selektovane ekipe i dobro vođene od strane Neška Milovanovića. Imamo snage za dobar finiš iako je kraj prvenstva i idemo na pobedu, rekao je fudbaler od kog se očekuje da šanse pretvori u golove.

Meč je zakazan za sredu u 13 časova, a ulaz će biti slobodan, pa svi koji žele mogu da dođu na jedan od najmodernijih stadiona u Evropi i pogledaju ovaj itekako zanimljiv susret.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter