14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZBUNJUJUĆE: Donald i Le Talek su zabrinuli Delije ovom porukom (FOTO)

Objavljeno: 13.12.16 u 20:10

Izgleda da stranci beže iz Crvene zvezde na sve strane. Hoće li iko ostati?

Nogu je, po svemu sudeći, povukao trener Božović, dok će gotovo svi stranci otići za njim iz Crvene zvezde. Tomas Fibel je gotovo izvesno već na izlaznim vratima, Hugo Vijeira je takođe nagovestio odlazak, zvezdaši su se već oprostili od Pabla Moučea, a za Božovićem bi mogao da krene i Gejlor Kanga.

AKO BOŽOVIĆ ODE: Zvezda bi mogla da ostane bez jednog od ključnih igrača?

Danas, novo iznenađenje za Delije! Putem Instagrama su se oglasili i Mičel Donald i Damijan Le Talek, koji su se, takođe, na neki način oprostili od Crvene zvezde.

– Poslednji trening danas – napisao je Donald uz svoju sliku.

On svakako sutra neće igrati u Surdulici i ovo je nagoveštaj da je završio svoju misiju na Marakani.

Oproštajnu poruku napisao je i Damijan Le Talek.

– Poslednji trening sa mojim bratom, sutra i poslednji meč. Vidimo se brate! – napisao je Le Talek uz fotografiju sa Donaldom na treningu.

EKSKLUZIVNO: Božović održao sastanak sa Terzićem, ishod razgovora nikako se neće dopasti Delijama!

Da li to znači i njegov oproštaj od crveno-belog dresa?

0
0

14 Komentara

  1. Alo, pileci mozgovi glodarski, pa naravno da je danas poslednji trening, sutra ze zavrsava prvi deo prvenstva, magarcine napaljene…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi, evo vam pouzdana info. Prosli vikend u jednom Budvanskom hotelu Terzic je u drustvu prijatelja pricao o Partizanu i rekao da Hugo Vieira sigurno prelazi u Partizan za dobre pare jer Bojinov ide u Gamba Osaku, Vlahovic u Sampdoriu i Leonardo u Rubin Kazanj (ne St. Etienne), vraca se Skuletic i stizu Marko Vesovic iz Rijeke i E. Zverotic iz Siona ili N. Antonov iz Grasshopersa.

    0
    0
    Odgovori
  3. bog vas vaseg, samo grobari komentarisu. e to se zove kompleks. a ovaj jedan zivi na nekom selu pa kad kuca komentar, minimum 2x pristize. mora da jedva ima domet. ponekad po naslovima mi se cini da i on pise ove clanke…

    0
    0
    Odgovori
  4. Ljudi, evo vam pouzdana info. Prosli vikend u jednom Budvanskom hotelu je Terzic izjavio da Hugo Vieira sigurno prelazi u Partizan za dobre pare jer Bojinov ide u

    0
    0
    Odgovori
    • Bojinov u Gamba Osaku, Vlahovic u Sampdoriu a Leonardo u Rubin Kazanj (ne St. Etienne) a vraca ima se Skuletic i stizu M. Vesovic iz Rijeke i E. Zverotic iz Siona ili N. Antonov iz Grasshopersa.

      0
      0
      Odgovori
  5. Mogu ići svi u jsd fk prošlost , pa budi „srećan“ . Upamti , sa njima ili bez njih , biće Zvezda ispred vas vatikanaca , pa crkni i pukni !!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. .!. XXAAXXAA .!. Svo vreme govorim da je opsta EVAKUACIJA sa MRAKane, DOMINO EFEKAT JE POKRENUT I NEMA STAJANJA-DO KRAJJJAAA, DO JA..JAAAA !!! A sto se stranaca tice, mozda ostane jedino tvorzic, MORA, jos nije ‘odsluzio dug’..tj. otplatiooo…ALI, JOS MALO I NESTALOOOO..POGLAVLJA SE OTVARAJU, KRIMINALCE ZATVARRRAJUUU .!. XXAAXXAA .!.
    Molicete se sotoni, k’o i uvekkk, da vas KUPI MAMIC, posto je i SHEIKKK ODUSTAOOO, DOSTA MU JE I SVOJIH KONJA IZ ERGELE, A I EVNUHA IMA PREVISEEE .!. XXAAXXAA .!.
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  7. .!. XXAAXXAA .!. Svo vreme govorim da je opsta EVAKUACIJA sa MRAKane, DOMINO EFEKAT JE POKRENUT I NEMA STAJANJA-DO KRAJJJAAA, DO JA..JAAAA !!! A sto se stranaca tice, mozda ostane jedino tvorzic, MORA, jos nije ‘odsluzio dug’..tj. otplatiooo…ALI, JOS MALO I NESTALOOOO..POGLAVLJA SE OTVARAJU, KRIMINALCE ZATVARRRAJUUU .!. XXAAXXAA .!.
    Molicete se sotoni, k’o i uvekkk, da vas KUPI MAMIC, posto je i SHEIKKK ODUSTAOOO, DOSTA MU JE I SVOJIH KONJA IZ ERGELE, A I EVNUHA IMA PREVISEEE .!. XXAAXXAA .!.
    ……………………………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
  8. .!. XXAAXXAA .!. Svo vreme govorim da je opsta EVAKUACIJA sa MRAKane, DOMINO EFEKAT JE POKRENUT I NEMA STAJANJA-DO KRAJJJAAA, DO JA..JAAAA !!! A sto se stranaca tice, mozda ostane jedino tvorzic, MORA, jos nije ‘odsluzio dug’..tj. otplatiooo…ALI, JOS MALO I NESTALOOOO..POGLAVLJA SE OTVARAJU, KRIMINALCE ZATVARRRAJUUU .!. XXAAXXAA .!.
    Molicete se sotoni, k’o i uvekkk, da vas KUPI MAMIC, posto je i SHEIKKK ODUSTAOOO, DOSTA MU JE I SVOJIH KONJA IZ ERGELE, A I EVNUHA IMA PREVISEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. .!. XXAAXXAA .!. Svo vreme govorim da je opsta EVAKUACIJA sa MRAKane, DOMINO EFEKAT JE POKRENUT I NEMA STAJANJA-DO KRAJJJAAA, DO JA..JAAAA !!! A sto se stranaca tice, mozda ostane jedino tvorzic, MORA, jos nije ‘odsluzio dug’..tj. otplatiooo…ALI, JOS MALO I NESTALOOOO..POGLAVLJA SE OTVARAJU, KRIMINALCE ZATVARRRAJUUU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter