2
ATP

ĐOKOVIĆ OBJAVIO TIM ZA SLEDEĆU GODINU: Vajda predvodi ekipu, tu je i Pepe Imaz… (FOTO)

Objavljeno: 13.12.16 u 20:27

Marjan Vajda ponovo će biti prvi trener Novaka Đokovića, posle tri godine pauze.

Slovački stručnjak je sa Novakom Đokovićem sarađivao od 2006. godine, ali su tu saradnju prekinuli 2013. kada je Boris Beker postao prvi trener najboljeg srpskog tenisera.

Sada će je nastaviti, objavio je to Novak na svom Fejsbuk profilu. Predstavivši svoj tim za 2017. godinu, u kom se našao i ‘stručnjak za ljubav i mir’ Pepe Imaz, Đoković je napisao da se raduje novim izazovima.

– Nova godina, novi ciljevi, nova energija! Zahvalan sam i radujem se novim izazovima. Pozdrav od Đoković tima, vidimo se u Dohi – napisao je drugi teniser sveta.

0
0

2 Komentara

  1. Možda će Đoković biti zanimljiv za žutu štampu gdje će dobro iskoristiti njegovo majmunisanje a za tenis on više nije zanimljiv ,bar ne za mene dok se okružuje šarlatanima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Daj ljudi moji, KO jos sada ‘razmislja’ o djokovicu, PORED RASULA U zVEZDIIII i HITNE EVAKUACIJE i PROGLASENOG EGZODUSSSAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter