0
Ostali sportovi

FOTO: rss.org.rs

DESETKOVANA SRBIJA: Problemi sa povredama uoči utakmice sa Francuskom

Objavljeno: 13.12.16 u 17:20

Rukometna reprezentacija Srbije suočava se sa velikim zdravstvenim problemima zbog kojih će biti ozbiljno oslabljene na poslednjem meču turnira.

Rukometašice Srbije su porazom od Holandije i definitivno ostale bez šanse za plasman u polufinale, ali uprkos tome postoji želja svih da se do kraja Evropskog šampionata naš tim pokže u što boljem svetlu. Rival u poslednjem kolu biće reprezentacija Francuske, koja u tom meču juri prolaz među četiri najbolje ekipe, međutim naša reprezentacija trenutno ima znatno većeg protivnika od njih.

Kako ovaj šampionat odmiče, selektor naše reprezentacije, Dragica Đurić ima sve većih problema sa sastavljanjem tima, uslovljene brojnim povredama igračica. Pred poslednji meč druge faze, Kristina Krpež Šlezak povredila je leđni mišić, Jovana Risović ima problema sa gnojnom anginom dok je Marina Dmitrović doživela povredu ahilove tetive.

Kada se na to sve doda Jelena Lavko koja je šampionat završila još u prvoj fazi zbog rupture mišića i rovite Jelena Trifunović i Katarina Lušćević jasno je da će Srbija do kraja turnira biti strahovito oslabljena.

Nakon meča sa Francuskinjama našu reprezentaciju očekuje razigravanje od 6. do 10, mesta u zavisnosti od toga na kojoj poziciji na tabeli završe drugu fazu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter