6
Domaći fudbal

’DELIJE’, NE PLAŠITE SE: Evo ko sigurno neće sesti na klupu Zvezde

Objavljeno: 13.12.16 u 10:01

Uveliko se nagađa ko će naslediti „Grofa“ ukoliko trener crveno-belih napsuti kormilo nakon Radnika, evo ko sigurno neće.
Iako se u domaćoj štampi često pominjalo ime trenera subotičkog Spartaka Andreja Černišova, Rus je za Alo demantovao glasine da ga je kontaktirala uprava crveno-belih, šta više priznao je da nikada ne bi zamenio Božovića koga izuzetno ceni.

– Znam ga iz vremena kada sam radio kao sportski direktor u Torpedu iz Moskve, pošto je Miodrag tada bio trener Lokomotive. Božović je veoma dobar stručnjak i ostvario je zapažene rezultate. Veoma je poštovan u Rusiji jer su njegovi timovi uvek igrali lep fudbal. Kada odluči da napusti kormilo Crvene zvezde, želim mu da preuzme neki kvalitetan klub u Evropi ili Aziji. Mene niko iz Beograda nije zvao, nisam dobio ponudu da preuzmem Zvezdu niti bih ikada zamenio Grofa. Ukoliko jednog dana dobijem poziv Crvene zvezde, rado ću pričati o tome. Trenutno sam koncentrisan samo na duel sa Partizanom, kazao je Černišov.

Trener Spartaka nije želeo da komentariše da li je „Grof“ napuštanjem Zvezde kao jesenjeg prvaka napravio loš potez, ali veruje da će uskoro biti na klupi nekog bolje situiranog tima.

Zimska pauza je veoma blizu tako da će se u narednim danima iskristalisati slika o budućnosti trenera Miodraga Božovića, kao eventualne zamene se još pominju Nenad Lalatović koji je na klupi Vojvodine, kao i neki treneri bez angažmana poput Slaviše Stojanovića i Ivana Jovanovića, ali i mnogih drugih.

0
0

6 Komentara

  1. ..mozda, bin lad“en, sa njim na celu tj. ‘vodjom puta’ DALEEEKKKO BI STIGLI..ISISOVCCCIIII SHEIK JE REK’O IL’ ‘ON’ IL’ NIKKKOOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter