0
Evrokupovi

KARLO ANĆELOTI: Arsenal je mnogo jači nego prethodnih godina

Objavljeno: 12.12.16 u 16:05

Trener Bajerna Karlo Anćeloti i golman Manuel Nojer izjavili su da je Arsenal jači nego prethodna dva puta kada su Bavarci bili bolji, baš u osmini finala Lige šampiona.

Bajern i Arsenal treći put u poslednjih pet godina sastaće se u osmini finala, a bavarski gigant slavio je 2013. i 2014. godine.

– Biće dva zanimljiva meča i jedva ih čekam. Verujem mom timu i nadam se da ćemo otići u četvrtfinale. Ne brinem jer se revanš igra u Londonu, siguran sam da ćemo biti pravi u prvom duelu – rekao je Anćeloti, a prenosi Kiker.

Italijanski trener u superlativima govorio je o Arsenalu, istakavši da veoma ceni menadžera Arsena Vengera.

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Dva velika derbija u osmini finala, da li je vreme za osvetu?

– Arsenal ima sjajan tim, igraju odlično u Premijer ligi. Do sada su doživeli samo jedan poraz u prvenstvu, ali i mi imamo mnogo samopouzdanja – poručio je Anćeloti.

Golman prvaka Nemačke Manuel Nojer istakao je da jako dobro pamti utakmice sa Arsenalom.

– Dva puta smo ih eliminisali i sećam se svega. Mislim da je Arsenal sada jači jer je napredovao, izvukli su pouke. Biće teško – poručio je golman Bajerna.

Bajern je 2013. izbacio Arsenal zbog gola u gostima (3:1, 0:2), da bi sledeće godine bilo (2:0, 1:1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter