0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Ne zavaravaj se, prijatelju, itekako umeš ovo da igraš! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.16 u 12:56

Ovonedeljni pobednik HotSport Fantazi lige je takmičar kome se ekipa zove ‘Poj Ma Ne Mam’, a sebe je potpisao sa ‘*kako se ovo igra*’.

Imaš pojma, itekako, prijatelju naš! Jer pobediti u ovako velikoj konkurenciji i sa toliko iznenađenja u kolu, poput debakla Mančester sitija od Lestera ili remija Liverpula sa Vest Hemom.

Međutim, baš pobeda šampiona nad ‘građanima’ i dva gola Džejmija Vardija donela su ovonedeljnom pobedniku veliki broj poena, ali za pobedu najviše može da zahvali Gilfiju Sigurdsonu iz redova Svonsija, koji je sa golom i asistencijom, uz ‘kapitensku traku oko ruke sam doneo ovom takmičaru čak 26 poena.

Romelo Lukaku mu je doneo 12, David De Hea osam poena i trijumf uz ukupno 83 poena je došao kao kruna dobrog izbora igrača.

Na drugom mestu našao se tim ‘Bavarci United’ Peđe Basića sa 81 poenom, dok se na trećoj poziciji našao Željko Savić sa svojom ekipom ‘Tobdzije izKnjazevca’ i ukupno 80 poena.

‘* Kako se ovo igra *’ je zaradio 15.000 MaxBet freebet bodova, Peđa Basić je osvojio 4.000 MaxBet freebet bodova, a Željko Savić 1.000 MaxBet freebet bodova. Dobitnike bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

Što se tiče generalnog plasmana, tamo je situacija i dalje, manje-više. nepromenjena.

Još uvek je suvereno prvi Slobodan Prodan sa ekipom ‘I tako’ koja je sakupila 926 poena. Na drugom mestu je ‘Chelsea’ Miloša Grubora sa 905, ‘Деландер’ Ivana Marinkovića sa 870 je na trećoj poziciji, četvrti je Milan Munižaba i tim ‘Ole Gunnar Solskjaer’, dok je na petom mestu ‘Fc Srbija’ takmičara Đorđa Mijuškovića.

Screenshot_2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter