0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

SUPERKLASIKO: Neće Karlitos u Kinu, hoće da nanosi muke Riveru (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.16 u 23:46

Na „Monumentalu“ se odigrao meč za pamćenje, Boka je slavila nakon preokreta sa 4:2.
Počelo je žustro, kao i svaki put kada se ove dve ekipe sretnu. Bou je već u 14. minutu pogodio na asistenciju Teveza i razbesneo navijače crveno-belih. River je brzo odgovorio, u roku od šest minuta su Driusi i Alario preokrenuli utakmicu.

U nastavku se i dalje igralo žestoko, kostobrani su odzvanjali od udaraca. Prvi je Maidana zaradio žuti u dresu domaćina, a potom i Gago.

Na pola sata do kraja meča, maestralni Tevez šalje loptu u mrežu Rivera za 2:2. Da su mogli da biraju, navijači domaćina sigurno ne bi izabrali da isti igrač devet minuta pre kraja meča bude strelac.

River Plejt je do kraja pokušavao da se vrati i izbegne poraz, gosti su to iskoristili i kaznili ih novim pogotkom. Senturion je bio strelac.

Nakon ovog magičnog derbija, Boka je ostala prva sa 28 bodova dok je river trenutno na 11. mestu na kojem se verovatno neće nalaziti kada sve ekipe odigraju mečeve u 13. kolu argentinskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter