6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ ZADOVOLJAN: Zvezdina pobeda uzrok skandala Džejmsa pred novinarima

Objavljeno: 11.12.16 u 22:10

Konferencija nakon pobede Zvezde nad Budućnosti protekla je u znaku neprofesionalizma Šona Džejmsa.
U „paleti“ dobrih stvari koje su puleni Dejana Radonjića izveli danas u „Morači“, strategu crveno-belih je najbolje pala dobra odbrana koju je apostrofirao kao ključnu za ubedljiv trijumf.

– Igrali smo dobro odbranu, kako je vreme odmicalo samopouzdanje nam je raslo i uspeli smo da iskontrolišemo bitne elemente u igri Budućnosti. Sve smo držali u našim rukama i došli do bitne pobede, jer želimo prvo mesto pred plej-of“, rekao je Dejan Radonjić.

Trener domaćeg tima je iskoristio priliku da se izvini publici zbog pokazane igre:

– Nismo imali nikakav ritam, lako smo gubili lopte što je Zvezda kažnjavala. Promašili smo i neke lake šuteve, a nije mi se dopalo što smo previše šutirali trojke. Nije alibi, ali zaista imamo mnogo problema sa povredama, ne možemo da radimo punom snagom. Bili smo bez Savovića, a Klasen je ubačen sa dva treninga, kazao je Ilijas Zuros.

Poraz je najviše pogodio 33-godišnjeg centra Budućnosti Šona Džejmsa koji se krajnje neprofesionalno ponašao u trenucima kada su novinari želeli da čuju njegove impresije o utakmici. Jedino što je iskusni Amerikanac rekao jeste:

– Nemam komentara.

Nakon insistiranja novinara da kaže nešto o meču, Džejms je kratko ponovio:

– Nemam komentara.

Dejan Radonjić je govorio i o osećanjima prilikom vraćanja u „Moraču“, halu za koju ga vežu lepe uspomene.

– Hvala publici na dočeku. Imao sam divan osjećaj, punog srca izlazim iz Morače, zaključio je trener Zvezde.

Crveno-beli u četvrtak igraju u Evroligi protiv Makabija, dok u Evrokupu Budućnost u sredu igra u Minhenu protiv Bajerna u Evrokupu.

0
0

6 Komentara

  1. Very interesting topic , appreciate it for posting . The friendship that can cease has never been real. by Saint Jerome. beffacdbbdag

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Buducnost pripada onima koji se najduze i najdalje SECAJU PROSLOSTIII .!. XXAAXXAA .!. A TO NISTE VI, KOJI SE JEDINI SMEJETE I PLACETE ZBOG „ISTOG RAZLOGA“-GASENJAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Prica se da ce Haris Brkic da pojaca partizane u zimskom prelaznom roku ima da dominirate kao na groblju buuuahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter