8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Partizan će se boriti za titulu

Objavljeno: 11.12.16 u 20:27

Trener crno-belih zadovoljan nakon nove pobede svoje ekipe.
Partizan je het-trikom Đurđevića ostvario 14. pobedu ove godine, Ožegović je pogodio sa penala što nije bilo dovoljno od Čukaričkog danas da bi „otkinuo“ koji bod crno-belima.

Trener Partizana je nakon meča rekao da je pobeda nad Čukaričkim veoma važna jer ostavlja crno-bele u trci za šampionsku titulu.

– Predstoji nam još jedna utakmica protiv Spartaka u kojoj imamo priliku da ovaj deo prvenstva završimo na najbolji mogući način. Došli smo do 14. pobede u poslednjih 16 utakmica i to nam daje za pravo da verujemo da možemo da ostvarimo naše ambicije, a to je borba za titulu, kazao je Nikolić.

Strateg gostiju je još dodao da njegova ekipa nije mogla da bolje otvori utakmicu, i da je od ranog gola u 11. sekundi sve išlo onako kako je dogovoreno u svlačionici.

– Dosta smo stali, iako smo imali neke prilike… Čuka je bila bolja u prvom poluvremenu, kontrolisala je igru, mi smo napustili disciplinu. Opasni su ti rani golovi, to je moglo da nas košta. Drugo poluvreme je proteklo u našoj potpunoj kontroli. Imali smo dosta šansi, postigli smo dva gola, a na kraju smo atraktivnim potezima učinili utakmicu zanimljivom. Nisam sumnjao da će Partizan imati veliku podršku danas na Banovom brdu. Mislim da Partizan to zaslužuje, rekao je Marko Nikolić.

Sa druge strane, trener Čukaričkog je izjavio da nema šta da zameri svojim igračima koji su uložili maksimalan trud danas.

– Mogu da pričam samo o prvom poluvremenu, jer se tu videla želja i neki stil igre koji gajimo u poslednjih par utakmica. Rano primljeni gol je dosta poremetio, ali uspeli smo da se vratimo i da nametnemo naš stil. U drugom smo takodje vrlo brzo primili gol, a kada primite dva brza gola od Partizana koji u svakom trenutku zna šta radi na terenu, vrlo je teško vratiti se. Nemam šta da zamerim igračima, pružili su maksimum, rekao je Gordan Petrić.

„Čuki“ je ovo bio 10. poraz ove godine pa se tim sa Banovog brda nalazi na 12. poziciji sa 20 bodova, dok je Partizan novom pobedom stigao do 45 bodova.

0
0

8 Komentara

  1. nikolicu, TEBI i ovim igracima … vise u JSL niko nista NE moze … ubaceni TROJANCI … NE mocni, FSS sa sudijama-suddjenjem, disciplinskmi organima vise NE znaju sta da rade- preduzimaju … nikolicu, TI i igraci ste se celokupnoj zaveri protiv partizana suprostavili … IGRATE PROTIV SVIH : DRZAVE-VLASTI, FSS, CELE JSL MEDIJA … JEDINI PARTIZAN U OVOJ TUGI i ZALOSTI OD SRPSKOG FUDBALA … FUDBAL IGRATE … NIKO VAM NISTA NE MOZE !!! ovo sto vi pokazujete (znanje, brzinu, tehniku, drskost da igrate protiv svih ..) na terenu odavno nismo bili u prilici da gledamo … citajuci komentare navijace komsinice … kako pene … govori da ce se u pauzi u partizanu svasta desavati … AKO … pauzu i prolece od pomenutih u podmetanjima …, prljavoj igri na terenu i van njega … prezivite, bice te prvaci i osvajaci kupa=DUPLE KRUNE i konacno da se u evropi na pravi nacin predstavite … ljudi u i oko komsinice ce sve najprlavije radnje raditi i uraditi da vas na tom putu zaustave … NEKA VAM JE BOG U POMOCI … PARTIZAN SE ZBOG OVOG VOLI … KAD SE SVIMA … SPORTSKI-VITESKI, KVALITETOM , ZNANJEM I UMECEM SE PRKOSI – SUPROSTAVLJA … BRAVO I SRECNO.

    0
    0
    Odgovori
  2. Titula se ne dovodi u pitanje, nego, treba vec sada gledati kako u LS. Okosnica ekipe se vrti oko Lea, Urosa i Evertona, mali Bleki je ful, za 1,2 godine, njegovom prodajom brisemo celokupni dug FKP (vec sada vredi k;o ceo ‘tim’ sekundarnog otpada..), Jeftovic je postao standardno dobar, tu su jos Neca i Bogosavac sto se tice buducnosti i odlicnog popunjavanja budzeta, „SAMO“ me brinu miletic i kljajic..ALI, na PRAVOM SMO PUTU DA SE NASTAVI SA ZAPOCETIM SMESTANJEM FKcz U ZAMRZIVACCC, K’O I U KK .!. XXAAXXAA .!…………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Alo,musavce,pa gde da padnemo,necemo valjda u Surdulici,kao sto ste vi padali prethodne sezone ili u prvoj tekmi u prolecnoj sezoni…u drugoj nam dolazite vi na Marakani i bice zamrzavanje na minus 9 i cao,nema vise.Tu vam je kraj svih nadanja.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ahahaha pa bori se i metalac i lučani. Niko vam ne može zabraniti da se borite,al dobro znate ko je šampion!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter