1
AdmiralBet ABA Liga

FRENK ROBINSON: Kao životinja sam puštena sa lanca (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.16 u 12:00

Grobari su ga prvo čekali, pa ga kudili, a od sinoć ga hvale, Fren Robinson je bio jedan od najzaslužnijih za veliki preokret protiv Igokee.

– Stvarno se osećam kao životinja puštena iz kaveza. Dobro je, prošlo je dugo vremena. Protiv Igokee su me ponele emocije. To je nedostajalo ekipi, ove vrste poteza. Svako je bodrio svakog i to je zapalilo iskru u nama – rekao je Robisnon novinarima posle meča.

Amerikanac je posle prokomentarisao i neverovatan statistički podatak u kome piše crno na belo da je Partizan ubacio 11 trojki iz 13 pokušaja.

GROBARI, ŠTA SAD KAŽETE: NBA zakucavanje Frenka Robinsona (VIDEO)

– Prvo je Heč pogodio svoje trojke, pa onda i Birča. Imali smo dobar trenutak, pravi impuls i to nas je nosilo do ubedljivog vođstva i pobede. Sada nam ostaje da se odmorimo za sledeću utakmicu – istakao je Robinson, a onda se osvrnuo na derbi meč Lige šampiona sa Bešiktašom.

– Sledeći je Bešiktaš, važno nam je i da nastavimo sa pobedama u Ligi šampiona. Turci su težak rival, ali nadam se da ćemo imati podršku velikog broja navijača. Očekujemo da dođu, potrebni su nam. Biće važno da ponovimo drugo poluvreme iz meča sa Igokeom, da zadržimo isti intezitet i ako to uradimo, možemo da pobedimo.

(Izvor: YouTube/ABA JTD liga)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter