0
Fudbal

‘RONALDINJO, ŽAO NAM JE’: Šapekoense iz neverovatnog razloga odbio najveće svetske zvezde!

Objavljeno: 10.12.16 u 10:33

Šapekoense i najtežim danima u klupskoj istoriji pokazuje da je daleko od malog kluba. Naprotiv!

Predsednik ‘najtužnijeg kluba na svetu’ Ivan Toco dao je izjavu brazilskim medijima kojom je pokazao u kakvom smeru razmišljaju svi u klubu i da se ne zanose dolascima Ronaldinja, Huana Rikelmea, Ejdura Gudjonsena…

Time je još jednom pokazao veličinu ovog, možda malog kluba po istoriji, ali ogromnog po razmišljanju.

– Isključujemo dolazak poznatih fudbalera jer mi jednostavno nikada nismo imali igrače koji se uklapaju u taj profil. Takođe, svi znaju da smo mi veoma skroman klub i ne bismo imali dovoljno sredstava kako bismo platili takve igrače – izjavio je Toco.

– Hvala im što su se ponudili da pomognu Šapekoenseu. Zahvalni smo svima koji su nam izašli u susret i pozajmili nam fudbalere. Znamo da niko neće pokušati da na ružan način iskoristi ovu našu situaciju i verujemo u njihove iskrene namere – istakao je Poco.

PORUKA IZ PARTIZANA: Postoje interesovanja za Leonarda i Evertona, ali… (FOTO)

Čelnici takmičenja u kom se nadmeću u Brazilu čak su želeli da Šapekoense ne može da ispadne dalje od druge lige, ali je ovaj klub to dobio.

– Odbili smo taj predlog. Želimo da igramo po istim pravilima kao i svi ostali klubovi. Takmičićemo se kao i inače, ne želimo poklone ili bilo kakve druge usluge. Moramo da nastavimo dalje… – istakao je Poco.

Koliko iskreni zaljubljenik u fudbal treba biti, a ne ‘lud za novcem i slavom’, da se ovo izjavi… Zato u glas kažemo – Forza Chape!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter