4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Facebook

OGLASIO SE LEONARDO: Brazilac prokomentarisao poruku o odlasku

Objavljeno: 10.12.16 u 13:50

Leonardo de Souza je jedan od najboljih fudbalera Partizana i pravi kreator igre crno-belih ove sezone, a pre nekoliko dana je propisno isprepadao navijače tima iz Humske porukom koju su mnogi protumačili kao oproštajnu.

Ipak, da je pogrešno protumačena poručio je i sam Brazilac:

„Dragi prijatelji, sve moje misli su usmerene na pobede Partizana i poslednja dva kola u kojima želimo da odnesemo po tri boda, i nastavimo pobednički niz. Nisam imao predstavu da će moj status zahvalnosti i ljubavi prema Partizanu i navijačima izazvati toliku buru u medijima. Partizan je klub koji me je igrački preporodio, dao blagoslov meni i porodici, i zato svu ljubav dugujem njemu, saigračima i navijačima.

Okrećemo se, kao i uvek, igrama uz samo jedno ‘Napred Partizan‘.

Leonardo de Souza

Podsećamo, Leonardo je pre nekoliko dana na svoj instagram okačio fotografiju uz propratni tekst koji je propisno zabrinuo navijače, jer je zvučalo kao da se oprašta od tima.

U svakom slučaju, za sad, Grobari mogu da budu mirni.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. nikolic CE stvoriti slican Tim kao kada je tu bio lazovic I skuletic..e sad CE biti tavamba I djurdjevic..rada su bili drincic. I slovenac ilic..a sada CE biti Everton I mozda dodje z.vezni a ako ode jevtovic nice tu marjanovic..I naravno uz njih CE biti leandro.ostaje desna strana ja big voleo da zaigra mihajlovic a ako ode onda nam tu treba pojacanje..e sad najbitnije treba stvoriti standardnu odbranu I be menjati je dok budemo u evropi.tu se vidi da nam trebalo stoper I to top.IMA tu problems I sa bokovima Ali sad bi bio previse da se menjs.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter