6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO SE OGLASIO VIJEIRA: Navijači mu čestitaju, a on ih razočarao odgovorom!

Objavljeno: 10.12.16 u 09:44

Hugo Vijeira odavno više nije među ljubimcima crveno-bele publike, a posle ovoga će ga i definitivno staviti ‘u arhivu’ Zvezdinih igrača.

Hugo Vijeira je ovih dana dobio zaista lepe vesti. One najlepše! Sa svojom aktuelnom devojkom Ninom Aleksić dobiće dete.

– Istina je! Postaću otac i srećan sam zbog toga. Ali o tome sada uopšte ne razmišljam. Ima vremena za to – otkrio je Vijeira.

Navijači Crvene zvezde mu čestitaju na tome putem društvenih mreža, ali je on u ovoj izjavi ipak ih razočarao. Ili makar deo njih koji su željno čekali njegov povratak u tim.

– Mislim da neću igrati u subotu, pa ni u sredu. Nažalost, povreda mi ne dozvoljava da još jednom obučem Zvezdin dres – rekao je Vijeira za ‘Kurir’.

Kako već duže vremena traje priča oko njegovog odlaska, a nije bio u sastavu Miodraga Božovića ni kada je bio spreman, gotovo je izvesno da je Hugo Vijeira završio svoju misiju u Ljutice Bogdana.

0
0

6 Komentara

  1. Pravi pravcati gan…jos nam i devojku napunio.. Show koj ste vi podanicki mentalitet, sluzili biste i najnizem sloju samo da se ne slozite sa svojim narodom a jos se lozite da ste nekaka stub tog naroda buahahahaaaaaa eeeeh

    0
    0
    Odgovori
  2. ..krenuo je MUCEOVOM UTABANOM ‘STAZOM“ migracije, egzodus s’ MRAKane se UBRZANO NASTAVLJA, osim par ‘izranjavanih, izraubovanih, ispovredjivanih i polu-invalida’-VETERANA, NIKO NECE DA OSTANE, samo onaj ko MORA i nema gde…ALI, na’vatace vec tvorzic njih na stajgi, kod brata mu (po odmetnistvu preko grane do okoncanja tekuceg ‘postupka’ protiv njih,,) Gajbe u SU, tamo ih ima najvise, moze se CAK i „probrati’ koji na oko i ‘lici na ‘fudbalera’, mali, crnpurasti i krive noge-obaveznooo zalizannn .. .!. XXAAXXAA .!. Jbg. ‘preko’ zVEZDE do GRADA SVETLOSTI-PARIZAAA, K’O MUCE i JOS MU ‘PLATE’ NA K.K.K.RAJU SVE ‘TROSKOVEEE’ .!. XXAAXXAA .!. ………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  3. ..krenuo je MUCEOVOM UTABANOM ‘STAZOM“ migracije, egzodus s’ MRAKane se UBRZANO NASTAVLJA, osim par ‘izranjavanih, izraubovanih, ispovredjivanih i polu-invalida’-VETERANA, NIKO NECE DA OSTANE, samo onaj ko MORA i nema gde…ALI, na’vatace vec tvorzic njih na stajgi, kod brata mu (po odmetnistvu preko grane do okoncanja tekuceg ‘postupka’ protiv njih,,) Gajbe u SU, tamo ih ima najvise, moze se CAK i „probrati’ koji na oko i ‘lici na ‘fudbalera’, mali, crnpurasti i krive noge-obaveznooo zalizannn .. .!. XXAAXXAA .!. Jbg. ‘preko’ zVEZDE do GRADA SVETLOSTI-PARIZAAA, K’O MUCE i JOS MU ‘PLATE’ NA K.K.K.RAJU SVE ‘TROSKOVEEE’ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..krenuo je MUCEOVOM UTABANOM ‘STAZOM“ migracije, egzodus s’ MRAKane se UBRZANO NASTAVLJA, osim par ‘izranjavanih, izraubovanih, ispovredjivanih i polu-invalida’-VETERANA, NIKO NECE DA OSTANE, samo onaj ko MORA i nema gde…ALI, na’vatace vec tvorzic njih na stajgi, kod brata mu (po odmetnistvu preko grane do okoncanja tekuceg ‘postupka’ protiv njih,,) Gajbe u SU, tamo ih ima najvise, moze se CAK i „probrati’ koji na oko i ‘lici na ‘fudbalera’, mali, crnpurasti i krive noge-obaveznooo zalizannn .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter