9
Domaći fudbal

HRVATI: Nećemo igrati sa Srbima, oni mogu tamo sa Albancima… (ANKETA)

Objavljeno: 10.12.16 u 21:35

O ideji stvaranja Regionalne lige priča se svaki dan, a sada su se pobunile ‘komšije’ koje kažu da sa srpskim klubovima neće igrati.

Iako, su se u Zagrebu sastali čelnici klubova iz bivše SFRJ, Hrvati odbijaju mogućnost da u novoformiranoj regionalnoj ligi igraju sa klubovima iz Srbije. Naime, oni prenose da bi oni igrali u ligi centralne Evrope u kojoj bi bili Slovenci, Mađari, Česi i Slovaci, a da bi srpski timovi igrali sa Albancima, Grcima, Rumunima i Turcima.

Veoma čudan stav kada se zna da je prvi čovek UEFA Aleksadnar Čeferin pričao o novoj ligi u kojoj bi igrali najbolji timovi iz SFRJ. Reči nije bilo o mogućim konferencijama centralne i južne Evrope.

– Teško da bi neko trčao na stadion da gleda meč Zvezda – Steaua ili Partizana sa nekim bugarskim timom. Zna se šta je od starta značila ideja o regionalnoj ligi – rekli su iz FS Srbije, Novostima.

Realno gledano, možda i nije loša ideja koju su Hrvati izneli. Realno, zar ne bi bilo bolje gledati Galatasaraj, Bešiktaš, Fenerbahče, PAOK, Panatinaikos, Olimpijakos i Steauu, nego Dinamo, Hajduk i Rijeku…

U kojoj biste konferenciji više voleli da gledate Zvezdu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

9 Komentara

  1. Hrvati imaju komplekse morate ih razumeti,oni se nas plase i uvek ce nas se plasiti.Generalno gledajuci nasa reprezentacija je pobedila hrvatsku gde god ih je srela(gledajuci sve sportove) pa se vrv plase da tako ne bude i u regionalnoj!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vama „srbijancima“ nema spasa, naivnije nacije na svjetu nema, alo, hrvati ( namjerno malm slovm) vas mrze a vi mrzite nas, bracu preko Drine a ulizujete njima, kakav zajednicki „nogomet“, kakvi bakraci, kada Tramp zavrsi zid prema Meksiku, uzmite nacrt Trampovog zida, samo povecajte visinu za 10 metara i da hitno zidate. Zivjela majka Srbija!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Samo partizai može on je vaš! Daleko vam lepa kuća,zlo nikad ne dolazi samo tako je i to crno zlo došlo iz matice zagrebačke sad ga uzmite i nestanite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter