0
Evropske lige

HOTSPORT FANTAZI: Jeste li spremili timove za ulazak u ludu premijerligašku seriju? (FOTO)

Objavljeno: 10.12.16 u 09:32

Počev od ovog vikenda, utakmice Premijer lige igraće se na svaka tri ili četiri dana, a to znači i poslasticu za sve igrače našeg HotSport Fantazija

Ovo kolo engleske Premijer lige donosi nam nekoliko interesantnih duela, od kojih se najviše ‘ističe’ današnji duel šampiona Lestera i Gvardiolinog Mančester sitija.

Takođe, puno vatre, a moguće i golova biće u meč u nedelju između Mančester junajteda i Totenhema, pa stoga obratite pažnju kome ćete staviti ‘kapitensku traku na ruku’, kao i kome ćete dodeliti mesto u odbrani, odnosno, napadu.

Što se tiče generalnog plasmana, prvo mesto i dalje drži ekipa ‘I tako’ Slobodana Prodana, drugi je tim ‘Chelsea’ Miloša Grubora, dok Igor Ćuk sa svojom postavom ‘ФК Шећеранац Ада’ je na trećoj poziciji.

Trenutni poredak u prvih 10 HotSport Fantazi lige izgleda ovako:

Screenshot_1

Najbolji igrač u kolu će zaraditi 15.000 MaxBet freebet bodova, Drugoplasirani će dobiti 4.000 MaxBet freebet bodova, a takmičar sa trećim rezultatom 1.000 MaxBet freebet bodova. Takmičare bismo zamolili da otvore, ako već nemaju, svoje naloge na MaxBetu, a potom svoj ID broj pošalju sa svog ličnog mejla nama na hotsportsrb@gmail.com. Kasnije će dobiti povratnu informaciju šta i kako…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 15. kolo

Subota, 10. decembar:

13.30 Votford – Everton
16.00 Arsenal – Stouk
16.00 Barnli – Burnemaut
16.00 Hal – Kristal Palas
16.00 Svonsi – Sanderlend
18.30 Lester – Mančester siti

Nedelja, 11. decembar:

13.00 Čelsi – VBA
15.15 Mančester junajted – Totenhem
15.15 Sautempton – Midlzbro
17.30 Liverpul – Vest Hem

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter