1
ATP

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ PODNOSI OSTAVKU: Navodni nesporazum sa Đokovićem jedan od razloga odlaska?

Objavljeno: 10.12.16 u 13:00

Dugogodišnji selektor teniske reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, mogao bi uskoro da napusti tu funkciju koju obavlja od 2007. godine.

Kako navodi ‘Blic’ teniski stručnjak, koji je predvodio reprezentaciju Srbije do istorijskog osvajanja popularne „salatare“ 2010. godine, već je razgovarao sa reprezentativcima kojima je nagovestio takvu mogućnost. Ipak zvanične potvrde za ovu vest sa sada još uvek nema.

– Iskreno, ja sam za sada tu, videćemo… Volim svoj posao, ovde sam 11 godina, ali ne znam ni do kada imam ugovor. Mi se svake godine dogovaramo – izjavio je obradović za ovaj list.

Javnost spekuliše da bi jedan od razloga zbog kojih bi Obradović mogao da napusti kormilo reprezentacije izvesni nesporazum sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem. Naime aktuelni selektor je u poslednje vreme često komentarisao način ishrane ali i pripreme srpskog broja jedan pa se čini da je možda nekoga naljutio. Međutim Obradović dematnuje da izmđu njega i Đokovića postoje nikakva netrpeljivost.

– Mislim da među nama nema nesporazuma. Ja ne prihvatam te metode, a novinari me zovu, pitaju, a ja kažem šta mislim. Nema tu konflikta. Novak me nije zvao da mi kaže da je ljut. Toliko toga smo prošli zajedno i zato mislim da mogu da kažem da mi se ne sviđa što je toliko smršao ili da mi se ne sviđaju te metode sa „lajfkoučem – objasnio je Obradović za ‘Blic’.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

  1. Verovatno je proradila tatina sujeta,kao i prilikom smenjivanja komentatora sa RTS,jer nije dovoljno veliki patriota,ako realno prenosi mec.Selektor je izjavio da je Beker u pravu,sto se tice tog spanskog gurua i oko ishrane i sad je bivsi.Ali sta da se radi,Nole je napravio ogromnu kintu svojoj porodicnoj firmi,pokupovace pola Srbije i moze im se da rade i smenjuju sta i koga hoce.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter