3
Košarka

FOTO: STARSPORT

BEZ PREMCA U FIBA LIGI ŠAMPIONA: Igrači Partizana na prvom mestu (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.16 u 12:06

Pobeda protiv Ludvigzburga bila je izuzetno teška i važna za igrače Partizana, a par dana kasnije dobili su još jedno priznanje.

Akcija kojoj je najviše kumovao Vilijem Hečer u meču protiv Ludvigzburga, a završio ju je sjajnim zakucavanjem Uroš Luković našla se na prvom mestu ovonedeljne liste TOP 10 poteza FIBA Lige šampiona.

Hečer je ‘promešao’ odbranu Nemaca i kao na tacni poslužio Lukovića, pa iako je centar bio strelac poena, prvo mesto pripada njemu.

PREDRAG DANILOVIĆ: Nisam klupski i navijački ‘obojen! Iskoristiću Čovića da dođem do…

Iza Partizanovog tandema, na drugom mestu našao se Srbin Nemanja Đurišić, član Zielone Gore, izuzetnim zakucavanjem uz faul u meču protiv Dinamo Sasarija.

(Izvor: youtube / Basketball Champions League)

0
0

3 Komentara

  1. BEZ PREMCA i to jos protiv sudija, amera ljige-trenera i jos 10 amera placenika…i to sve dobija jos vise na znacaju, ako se zna, da iz NEOBJEKTIVNIH- APARTHEJD i AUTOKRATSKIH ‘razloga’ prema KKP, igramo sa JEDNOM PETORKOM: Birca, Novica, Hecer, Lukovic i Andric !!! BEZ PREMCA smo mi u Srpskoj kk za vjeki vjekova-AMIN .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter