0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOSANOVIĆEV IZBOR: Spisak omladinaca za proveru protiv Italije

Objavljeno: 09.12.16 u 15:54

Omladinska reprezentacija Srbije (igrači rođeni 1998.) posle nedavno ostvarenog plasmana u Elit rundu kvalifikacija za EP u Gruziji, ponovo će biti na okupu.

Selekcija koju predvodi Milan Kosanović imaće proveru u Italiji, 14. decembra (14,30) u San Benedetu

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Na spisku selektora nalazi se 18 igrača:

Aleksandar Stanković (Crvena zvezda), Marko Ilić (Vojvodina), Sava Radić (Čukarički), Nikola Pejović (Crvena zvezda), Zarije Lambulić (Brodarac),Dejan Đurić (Brodarac), Arijas Čočaj (Partizan), Erhan Mašović (Čukarički), Veljko Birmančević (Partizan), Damjan Gojkov (OFK Beograd), Uroš Račić (Crvena zvezda), Luka Adžić (Crvena zvezda), David Bjelobrk (Brodarac),Dušan Vlahović (Partizan), Lazar Romanić (Crvena zvezda), Sava Petrov (Partizan), Jova Nišić (Partizan) i Marko Sarić (Čukarički).

[/stextbox]

 

– Spisak je pretrpeo dosta promena u odnosu na onaj iz kvalifikacija, a razlog je činjenica da se meč ne igra u UEFA terminu. Nedostaje nam osam igrača sa poslednjeg okupljanja, a najviše problema imamo u defanzivi. Ne možemo da računamo na Dingu, Bošnjaka, Stevanovića, Mašović je takođe pod upitnikom, a sa nama u Italiji neće biti ni Zlatanovića, Blagojevića, Petrovića koji je operisan i kome želimo uspešan oporavak, jer se radi o pravom biseru i velikoj budućnosti našeg fudbala – ističe Milan Kosanović.

Otežavajuća okolnost je što se igra i naše prvenstvo.

-Dobra stvar je što utakmice sa ovako jakim rivalima, a Italijani u sastavu imaju igrače iz Milana, Intera, Rome…mogu da nam podare neko nove ime i proširi spisak za buduće akcije reprezentacije. Ponoviću, nezgodan je termin, igra se i naša liga, ali ja sam uvek bio optimista i ne sumnjam da će nam i ovaj meč biti od koristi za buduće izazove – jasan je Milan Kosanović.

Stručni štab, pored selektora Kosanovića, čine Milan Kuljić, Dušan Gašić, Pavle Maksimović, Miloš Petrović, Bojan Ofenbeher,Srdjan Bajčetić i Nemanja Smiljanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter