2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA REKAO ‘KRAJ’: Grobari će ga pamtiti po golčini kojom je započeta dominacija (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.16 u 16:50

Navijačima Partizana sigurno će ostati u lepom sećanju.

Darko Maletić, bivši igrač Rapida, Celja, Zenita, Partizana, Šinjika, Vasluia, Koblenca, Akzobea i Veleža odlučio je da završi svoju fudbalsku karijeru.

– Letos sam imao povredu, morao sam na operaciju, oporavak nije išao baš kako je trebalo, trebalo je da odsustvujem 2, 3 meseca, a prošlo je 5 meseci i još nisam bio u trenažnom procesu. S obzirom da mi je istekao ugovor i da imam 36 godina… odlučio sam da završim igračku karijeru. Mislim da je to najbolje za mene i sve, jer ne želim da mučim i sebe i ljude oko mene. Svestan sam da jednom mora doći kraj, a ne želim da dođem u situaciju da se vučem po terenu ili dobijam zvižduke, želeo sam da se povučem u momentu dok sam još igrao na nekom visokom nivou – izjavio je Maletić na oproštajnom konferenciji za medije, a prenosi ‘mondo.ba’.

San je ostvario igrajući za Partizan.

– Bio mi je san da igram u ozbiljnom klubu sa ovih prostora, to sam isto ostvario igrajući za Partizan. U evropskim nivoima igrao sam u klubu kao što je Zenit, stigao sam i u reprezentaciju, dao gol, tako da apsolutno nemam pravo da budem nezadovoljan. Sa ponosom mogu da kažem da sam ostavio trag iza sebe

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ponosan je što je teren delio sa nekoliko svetskih zvezda.

– Bilo je mnogo vrhunskih igrača sa kojima sam igrao, ali oni koji su ostavili najveći utisak na mene su Jovetić, Džeko, Misimović i Aršavin. Ta četvorica su mi ostala u dubokom sećanju.

– Igrao sam protiv vrhunskih ekipa, vrhunskih igrača. Jedna od dražih utakmica mi je Zenit – Crvena zvezda u Kupu UEFA kada smo eliminisali Zvezdu – otkrio je Maletić.

Pamtiće se njegov pogodak protiv Zrinjskog 19. jula 2007. godine, kada je Partizan krenuo u seriju od šest uzastopnih titula prvaka Srbije, ali je te godine eliminisan od strane UEFA zbog divljanja navijača u Mostaru.

(Izvor: youtube / underPARTIZAN)

0
0

2 Komentara

  1. Ja ga vise pamtim kad je upropastio kontru i dodao moreiri loptu kad je ovaj bio u ofsajdu na derbiju protic zvezde kad je lila kisa ko luda ,mi vodili 1 -0 ovo bi ih dotuklo,ali ne mi promasili i oni nas kaznili i pobedili na kraju sa 4-1.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter