0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TEO IMA ZAMENIKA: Džekson uzeo ‘pelcer’ od srpskog ‘čarobnjaka’! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.16 u 22:57

Miloš Teodosić je povređen, ali je CSKA stigao do 10. pobede u Evroligi i to protiv Armanija u Milanu rezultatom 79:64.

Moskovljani su uspeli da i bez dve prve ‘violine’ dođu do vredne pobede. Od ranije je povređen Nando de Kolo, a od nedavno i srpski košarkaš Miloš Teodosić.

CSKA je do trijumfa stigao u trećoj deonici kada je postigao 30 poena, a primio svega 16 i tada je stečena velika zaliha za konačan trijumf.

Najlepši potez na meču, možda i večeri viđen je od strane Arona Džeksona, kada je sjajno asistirao Kajlu Hajnsu za lagano zakucavanje. Izgleda da Teo ima pravog zamenika kada nije na parketu.

U poslednjem meču večeri Real je u Madridu preživeo triler protiv Žalgirisa i na kraju sa dve daleke trojke mladog Luke Dončića došao do trijumfa u egal završnici – 96:91.

Pre toga je Žalgiris dugo jurio Madriđane i na kraju ih stigao, u čemu je velikog udela imao bivši igrač Partizana Leo Vesterman, ali i Milanknis.

Na kraju pobeda Reala uz 17 poena Luke Dončića, 14 Gustava Ajona, 12 Felipea Rejesa. Na drugoj strani, Kevin Pangos je imao 19 i bio najefikasniji na meču, Brok Motum je imao 17, a Paulijus Jankunas je imao 13.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter