2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO OSTAJE, A KO IDE: Za jednog igrača ne postoji cena, mlada nada odlazi za ‘lepo’ obeštećenje…

Objavljeno: 08.12.16 u 12:51

Crvena zvezda uveliko radi pripremu za zimski prelazni rok, a već je jasno ko može, a ko ne da napusti stadion ‘Rajko Mitić’.

Koferi se uveliko pakuju na Marakani. Hugo Vijeira je već izašao na vrata našeg najvećeg stadiona, a sada ostaje da se postavi pitanje gde će i za koliko novca. Cifra je sigurno mnogo manja od one koju je navodno letos ponudio Marsej. Za Hugom bi iz Zvezde mogao i iskusni Damir Kahriman na koga se takođe više ne računa. Iskusnom golmanu nije želja da sedi na klupi, te se i njemu traži udomljenje, a pominje se i sporazumni raskid ugovora. Na izlaznim vratima je i Marko Petković kome ugovor sa Zvezdom ističe u junu, ali će desni bek ako ne ode u januaru produžiti ugovor. U slučaju prodaje to neće biti velika svota novca.

‘BOMBA’: Zvezda kupuje sportski kompleks za pet miliona evra, evo i gde… (FOTO)

Jedina ‘zlatna koka’ Crvene zvezde ove zime mogao bi da bude Mihailo Ristić. Mladi reprezentativac Srbije nema sezonu iz snova, često je povređen, ali ga veoma cene kao talenta. Za mladog vezistu, kako HotSport nezvanično saznaje, postoji interesovanje lidera ruske Premijer lige Spartaka. Pominje se da je reč o cifri od dva miliona evra. Toliko je za Mihaila Ristić letos nudio Makabi iz Tel Aviva plus 20 procenata od sledeće prodaje, ali je Zvezda tu ponudu odbila i produžila ugovor sa igračem. Sada bi mladi reprezentativac mogao da ode, jer je klubu novac prekopotreban, a zamena za Ristića ima. Na levom beku su sve bolji Dušan Anđelković i mladi Stefan Milošević. Na sredini je gužva, a novcem od prodaje bi mogla da se dovede i zamena, pa čak možda i otkupi ugovor Marka Poletanovića.

KAO ŠTO JE HOTSPORT NAJAVIO: Veliko pojačanje stiglo i igraće protiv Radničkog

Jedini koji je siguran, a za njega postoje ponude iz inostranstva, je Mičel Donald. Holanđanina želi zagrebački Dinamo, ali i još neki klubovi iz Evrope. Ipak, Crvena zvezda je jasna, srce tima nije na prodaju.

0
0

2 Komentara

  1. cuj: zlatna koka – ne postoji cena … ??? RISTIC, kao rezerva i stalno povredjeni igrac … kao sto i GRUIC ode .. je da opravda rad BANKOMATA … koji afirmativni tekstovi … o TRULOJ-PREZADUZENOJ zvezdi … da se opravda namera: kupovina trenaznog centra … priprema se da opravda PLJACKA naroda za kupovinu i nova ZADUZENJA … te i takve zvezde. ljudi u i oko zvezde MANIPULISU, LAZU, VARAJU U KONTINUITETU … DA PLJACKU U PROSLOSTI-SADASNJOSTI I BUDUCNOSTI … OPRAVDAJU. srpska sportska javnost je definitivno zatrpana afirmativnim sa sadrzajem naslova i tekstova o drzavnom projektu-zvezda da se sve sto rade … opravda.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter