0
Tenis

ANA IVANOVIĆ: Nisam radila ’lude stvari’, bila sam dosadna

Objavljeno: 08.12.16 u 16:30

Bivša šampionka Rolan Garosa je za italijanske medije govorila o svom odrastanju.
Ana Ivanović ove godine nije često uspevala da uspesima u „belom sportu“ skrene pažnju „sedme sile“, ali je u par navrata nekim svojim bitnim životnim odlukama upala u žižu interesovanja.

Ovog puta je za italijansku „Graciju“ govorila o svom detinjstvu:

– Kao dete sam bila veoma stidljiva, nisam se osećala ugodno ni u vrtiću ni u školi. Bila sam štreber i niko nije hteo da se druži sa mnom. Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na časove nepripremljena, otpočela je „gospođa Švajnštajger“.

Takođe, teniserka je istakla da je porodica uvek imala veliku ulogu u njenom životu, kao i da se nada da će jednu takvu srećnu porodicu ona imati sa nemačkim fudbalerom.

– Naravno da ću biti prema svom detetu kao moji roditelji. Nadam se samo da dete neće izabrati da se bavi tenisom zato što je karijera naporna i teška, bez normalnog detinjstva, zaključila je Ana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter