0
Evropske lige

LULIĆ VREĐAO CRNCA PA REKAO DA JE TO ČESTO NA BALKANU: Sledi 10 mečeva kazne (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.16 u 18:14

Besan nakon poraza od Rome u derbiju i nesportskih scena po odigranom meču, Bosanac je imao šta da kaže na račun igrača „vučice“.

Lulić je poseban akcenat bacio na defanzivca Rome Ridigera, kojeg je izvređao zbog njegovih ispada nakon utakmice u kojoj je Roma slavila sa 2:0.

– Pre dve godine je prodavao čarape u Štutgardu, a sada misli da je fenomen, otpočeo je vidno iznerviran bosanski internacionalac.

Iako Lulić u svojoj karijeri nije imao sličnih ispada, ovaj prvi bi mogao da mu izazove čak 10 meseci suspenzije od strane Fudbalskog saveza Italije. Senad Lulić je, kako se navodi, pokazao stereotip prema crnim kolegama u vidu opaske za Ridigera, koji se nikada nije bavio poslovima sličnim onome što je Senad Lulić naveo.

Trener Rome Spaleti je zatražio žestoku kaznu za Lulića, dok se Lacio izvinio gradskom rivalu:

– To su reči izrečene u žaru borbe zbog poraza, mi se izvinjavamo kao klub. Priznajemo grešku, želimo atmosferu fer-pleja, to je u našem stilu, rekao je direktor kluba Arturo Dijakonale.

Hladne glave, i Lulić je pokušao da se izvini ali mu to i nije pošlo za rukom:

Ja dolazim iz područja koje je prepuno tragedija uzrokovanih etničkim predrasudama. Zato mi je jako žao što me je ponela vruća atmosfera nakon derbija i što sam se izrazio na takav nepristojan način, kazao je Bosanac italijanskoj štampi.

U narednom periodu će biti poznata suspenzija Senadu Luliću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter