4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

PORUKA NAVIJAČA RAZBESNELA PARTIZANOVOG AMERIKANCA: Ima i idiota (FOTO)

Objavljeno: 07.12.16 u 15:24

Košarkaš Partizana, Frenk Robinson, na svom Tviter profilu objavio uvredljivu poruku koju je primio od navijača.

Partizan je sinoć slavio nad Ludvigzburgom posle produžetaka, ali je jednom od navijača crno-belih to nije bilo dovoljno da ne iskritikuje tamnoputog Amerikanca koji još uvek nije pokazao ono zbog čega je doveden u redove Partizana.

Mada je Džikić apelovao na navijače da ne vređaju svoje igrače, to nije urodilo plodom. Uvredljiva poruka je ubrzo nestala sa Tviter profila košarkaša Partizana koji je verovatno shvatio da takvim navijačima crno-belih nije mesto tu, a ni na tribini verovatno.

FOTO: TWITTER SCREENSHOOT

– Postoje idioti koji šalju poruke bez značenja, napisao je Frenk uz fotografiju.

Robinson je u pobedi svog tima sino upisao devet poena i četiri skoka.

0
0

4 Komentara

  1. Ima burazeru,kolko oces u tom klubu.Retko mozes naci normalnog navijaca medju njima a idiota za izvoz.Sto je najgore,uvek su im neki drugi krivi za sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. nemate pojma on je vec sada jedan od boljih igraca dao je 9 i 15 koseva plus 4 i 9 skokova a ima najveci odraz ,igra asve bolje i mislim do kraja da ce biti jedan od najboljih.ovi sto komentarisu pojma nemaju verovatno nisu loptu pipnuli pa i ne vide da covek vec igra dobro,trebalo bi ga podrzati i videce te do kraja sesone

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter