5
Domaći fudbal

FOTO: Fotoshop

FUDBALSKA PRIČA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI: Legenda Partizana, ljubimac Zvezdaša i susret koji je promenio život jednom od njih (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.16 u 11:14

Reći da „život piše romane“ je već postalo izlizano, ali ponekad nas neki neverovatni splet okolnosti dovede do odluke koja nam život promeni iz korena.

Priču je na svom instagram profilu objavio Aleksandar Stojanović, a glavni akteri su Saša Ilić, legenda Partizana, i jedan od najvoljenijih fudbalera Crvene zvezde u 21. veku, Miloš Ninković.

Poslušajte o čemu je reč:

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Sta je najlepse na grbu partizana Crvena Zvezda tako da ja razumem zasto grobari stalno pricaju o njoj Crvenoj Zvezdi i stalno pevaju zbog tebe nemam sna

    0
    0
    Odgovori
  2. To je inace svakodnevna ‘fudbalska prica’ nas Grobara prema crvenom mezimcetu organa devastiranja, SAMO iznosimo cinjenice i istinu koja ce mnoge naterati da se zamisle nad ‘radom’ aboliranog kadra, koji ih zedne prevodi preko vode, a mi ‘samo’ ukazujemo na to i ni u kom slucaju ne damo na SEBE, SVOJ VOLJENI KLUB, TRENERE I IGRACE !!! DRZ’ SE DZILE, DRZ’ SE SALE, DRZITE SE GROBARI, SADA JOS VISE, VELIKU SMO NEPRAVDU DOZIVELi i JOS UVEK DOZIVLJAVAMO, ALI SE PONIZITI I POKORITI-NECEMO, na kraju cemo POBEDITI-K’O i UVEK !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Idi da se lecis,purgeru!Neophodna ti je hospitalizacija i nemoj vise da bezis iz Laze,opet si sam sebi dao produzeni vikend.Vrati se pod hitno,vidis koliko to utice na tvoje ponasanje,kad se ne vratis na vreme.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter