1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆU ’PREKIPELO’: Stranac ’leti’ iz Zvezde u januaru

Objavljeno: 07.12.16 u 15:59

Napadač danima ne dolazi na treninge i zvanično je povređen, a izgleda da se ponovo“ leči kući“ u Portugaliji.

 
Priča između Crvene zvezde i Huga Vijeire je pri kraju, a zvaničan rastanak treba da usledi tokom zimskog prelaznog roka.

Trener Božović je kako saznaje Hotsport, posle brojnih gledanjaja kroz prste presekao da mu Portugalac zbog ponašanja i ne zalaganja na treninzima više nije potreban u takmičarskoj ekipi.

I kap je prelila čašu, kada je Hugo pred gostovanje u Gornjem Milanovcu na pruženu „ruku pomirenja“ da bude u ekipi odbio uz obrazloženje da ga još uvek boli zglob na desnoj nozi.

Klub je poslao igrača na snimanje i lečenje na Dorćolu, ali danima u nazad Portugalca nema na stadionu. Već se spominje da je otišao kući da se leči i sa menadžmentom traži novi klub sest meseci pre isteka ugovora sa šampionom Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. Najbolje po Zvezdu bi bilo kad bi Grog odleteo iz Zvezde u zimskom prelaznom roku i da povede sve strance sa sobom,koje je letos doveo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter