18
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOBIO POJAČANJE: Bivši zvezdaš potpredsednik crno-belih

Objavljeno: 06.12.16 u 00:28

Posle skoro godinu dana Partizan je pronašao zamenu za Miroslava Berića.

Košarkaški klub Partizan je na sednici Upravnog odbora odabrao novog potpredsednika.

Novi potpredsednik je Milan Iskrin, član Upravnog od 2015. godine kada je došao iz kompanije Delta sport. On je sve vreme učestvovao u vođenju kluba dok je sada dobio bitniju funkciju u upravi crno-belih.

Milan Iskrin je 2006. godine takođe kao predstavnik Delta sporta bio u upravnom odboru Crvene zvezde kada je taj klub sarađivao sa „najkom“.

Nakon transfera igrača iz crveno-belog u crno-beli tabor, ili obrnuto, sada imamo redak primer „prelaska“ iz upravnog odbora Zveze u UO Partizana.

Vladimira Grkovića je na poziciji poslovnog direktora zamenio Žarko Stojović.

0
0

18 Komentara

  1. covic (bivsi grobar, u pokusaju neuspesni kosarkas u kkp) sa ljudima iz vladajuce koalicije … i ubacenim TROJANCIMA (zvezdinim ljudima) u partizan se sveti … za naneseni bol u kosarkaskoj karijeri … covic posle pokusava I POSTA kosarkaski radnik i predsednik KSS I PONOVO dozivljava poraz za porazom na parketu od kosarkaske INSTITUCIJE kk partizana i duleta vujosevica kao trenera i stratega kkp. TO JE TRAJALO I TRAJALO 25 GODINA … ZAMISLITE TAJ GNEV-BOL I TRAUME … KOJE TAJ COVEK IMA … dolaskom na vlast jednog od navijaca sa severa … covic od grobara posta vodja navijaca sa severa. INTERESI NAJMOCNIJE I NAJNOVIJEG VODJE NAVIJACA SA SEVERA SE POKLOPISE … ZA SVE ONO STO KAO NAVIJACI, KOSARKASI, KOSARKASKI RADNICI DOZIVESE-PREZIVESE … uhoce definitivno da da se osvete … 5 godina zele i uporno rade … da ugase partizan … ubaceni TROJANCI su im poslednja sansa … GROBARI bojkotujte utakmice da se vidi koliko ih jos ima … po cenu da igramo beton ligu … samo ime i adresu kao ONI NE menjajte, jer to ONI zele. dokle i jos koliko … treba … ljudima da razumeju i shvate: koje se ZLO uvuklo u srpski sport !? GROBARI ISTRAJTE NA TOME … DA SE TROJANCI I ZLO U SRPSKOM SPORTU ISTERA NA VIDELO .

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si ti glup,matori,neverovatno.Sto je najgore,to iz tebe izbija zloba,mrznja i primitivizam.Neces ti jos dugo jer tek ce vas Zvezda karati u svim sportovima a to tvoj minijaturni mozak nece podneti i puci ce ti cuka.

      0
      0
      Odgovori
    • Da li si pročitao ovu budalaštinu koju si napisao , nepismeni „umirovljeniku“ , pre nego što si je poslao kao „komentar“ ???? Kakav klub , takvi navijaći , takva inteligencija !!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Sve si dobro napisao. Evo i ovi njihovi kvazi navijaci prate desavanja u instituciji KK Partizan. Uvek ce Partizan za njih biti institucija. Njihov klub zapravo i ne postoji, prodali su i grb… i oca bi prodali… zato nikad i nece biti institucija. Neka ih, neka trabunjaju po internetu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Čovek je bio u upravni odbor. Kao prestavnik kompanije najk Tako je i ušao u kk Partizan.! Okoreli grobar bajatović je. U cz kao prestavnik gasproma.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sve sto je gospodin Dusko Vujosevic rekao da ce se dogoditi upravo se dogadja, postali smo drugi klub u drzavi, bez sanse za fer konkurentnost i borbu, cak i navijaci polako okrecu ledja… veliko postovanje za Sasu Danilovica i Duska Vujosevica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter