2
Domaći fudbal

OBELEŽAVANJE VELIKOG USPEHA: Četvrtak je crveno-belo veče

Objavljeno: 06.12.16 u 18:06

Dve ipo decenije od osvajanja svetske krune crveno-belih u Tokiju uslediće proslava u jednom beogradskom hotelu.

Istorijski datumi i uspesi Crvene zvezde su u srcima navijača, a posle Barija u četvrtak sledi obeležavanje i dve i po decenije od osvajanja svetske krune u Tokiju, kada je u finalu pobeđena ekipa Kolo Kolo 3:0. Čitav spektakl, koji počinje od 20 časova u hotelu “ Kraun plaza“ zamišljen je kao crveno-belo veče i pripremljen je zanimljiv program.

MILAN ŽIVADINOVIĆ DOMINIRA: Hoću i mrtav da smetam Partizanu!

Pozivi su upuceni bivsim asovima,koji su zaslužni za ovaj trofej i ostalim igračima, kao i aktuelnoj ekipi.

0
0

2 Komentara

  1. pa ti nisi normalan.pa titula u bariju vredi milion godina.koliko klubova ima taj trofej? pozuri kod doktora dok nije kasno (ili mozda vec jeste)

    0
    0
    Odgovori
  2. zao mi je sto moram to reci, ali zvezda vec dugo nije vise ono sto zaista taj klub jeste osim na papiru, grbu, raspalom(nazalost)stadionu i sto je vredno ostalo, to su navijaci. ostalo je sve u rangu nasih prvoligasa uz placene, prodane, unapred dogovorene titule izmedju nje i partizana, koji vise nije sto je nekad bio.na grbaci zemlje srbije su oba kluba, dok ostali klubovi, sviraju kako im blazanci dirigiraju. dzaba nam proslave i javnost blatit tim uspesima, koji vise nikada nece bit dostizni kao tad po kvalitetu i organizaciji a parama da nepricamo. nista neide napred, samo se bude secanja….kojem kur.u? svaka cast tim ljudima, koji su osvojili trofeje i koji su tada bili u upravi i strucnom stabu ali bezveze sve ovo organizuju…zalosno!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter