5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO IME NA RADARU ZVEZDE: Dao gol Partizanu, sada stiže na Marakanu! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.16 u 09:54

Novogodišnja lista pojačanja Crvene zvezde bogatija je za još jedno ime.

Pre samo desetak dana odigran je izuzetno buran meč u Humskoj kada je Partizan dobio Napredak sa 3:2 posle povratka iz minusa od dva gola.

Upravo taj drugi gol za Kruševljane postigao je Aleksa Vukanović i verovatno time definitivno kupio interesovanje čelnika Crvene zvezde.

Kako piše ‘Žurnal’, napadač ‘čarapana’ je na radaru generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, a i kontakt je već ostvaren.

EPILOG: Završen ‘slučaj majice’, Partizanu ipak kažnjen!

Vukanović je otkrovenje sezone, igra fenomenalno u dresu Napretka od kako je došao iz ČSK Čelareva i ove sezone postigao je već šest golova, zbog čega se nalazi u vrhu liste strelaca Superlige.

Bio bi to treći napadač koji bi stigao ove zime, posle već dogovorenih transfera Srđana Vujaklije i Nemanje Milića. Evo kako je Vukanović zatresao mrežu Partizana u Humskoj:

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

5 Komentara

  1. Odličan igrač i jedini iz naše lige koji ima odmah mesto u Zvezdi.Gledao sam ga par utakmica i dečko ima i brzinu i tehniku i centaršut a dobar je i u realizaciji.Ako on dođe,nema potrebe za Milićem iz Spartaka jer on ne bi imao mesta ni na klupi.Sa Vujaklijom u špicu,koji je već potpisan,bio bi ubitačan napad,za razliku od sada kad igraju Sikimić u špicu a Ruiz i Ristić po boku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma igračina nama dalje , ako da gol gigantu kakv je FKP odmah ga dovesti, cirkus od državnog proekta od nacijonalnog značaja a posebno za braću luzere…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter