0
Košarka

KLEJ TOMPSON NAKON SJAJNE VEČERI: Ko zna šta bi bilo da sam igrao još (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.16 u 11:37

Kakvo je veče imao Klej Tompson u susretu sa Indijana Pejsersima, možda najbolje oslikava komentar Stefa Karija, koji je rekao da „verovatno niko nikada u istoriji košarke nije postigao 60 poena za manje od 30 minuta“.

A nakon susreta, Tompson je ostao skroman, pa je na pitanje novinara šta bi bilo da je ostao do kraja na parketu, pošto nije igrao u poslednjoj četvrtini, rekao:

– Ko zna… Dobro je pitanje, ali iskreno, ne znam. Možda bih prebacio 80 poena, nada mse da ću jednom i to uraditi. Ali, 60 za 29 minuta… nije toliko loše. Zadovoljan sam.

Ipak, ne u potpunosti…

– Žao mi je što nisam na utakmicama kada sam postizao rekorde karijere igrao u poslednjim četvrtinama. Trebalo bi takve utakmice da igramo neizvesno, ali dobro, šta sad, nasmejao se Tompson.

Potom je prokomentarisao tok meča:

– Počelo je laganim polaganjima, što mi je „otvorilo“ igru. Najbolji sam kad sam aktivan sa loptom, a danas sam uzimao sve dobre šuteve, što je lako kad vas razigravaju Pačulja i Grin.

A o dominaciji Kleja Tompsona savršeno se izrazio Kevin Djurent:

– Ne znam… Ludo je, jer mislim da nije imao loptu više od dva minuta ukupno, tokom čitavog meča. Hvatao je, šutirao i pogađao, zaključio je Djurent uz osmeh.

(Youtube/NBA)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter