5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI MOGU DA ODAHNU: Rešeno jedno od gorućih pitanja u Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.16 u 13:02

Ukoliko se ne pojavi neka prava opcija, Partizan neće dovoditi štopera na zimu, pošto su svi izgledi da će Slovenac Gregor Balažic ostati u Humskoj do kraja ugovora.

 Slovenac, koji je u Partizan stigao iz Ukrajine u januaru 2015. godine na insistiranje Marka Nikolića, jedan je od najstandardnijih igrača u timu ove sezone, i saradnja sa trenerom je na veoma visokom nivou.

Po svemu sudeći, klub iz Humske neće imati potrebu da juri štopera po svaku cenu, pa će pojačanje u poslednjoj liniji stići samo ukoliko se ukaže neka baš dobra prilika.

Pored Balažica, opcije u poslednjoj liniji tima su Milenković i Ostojić. Pogledajte kako je Balažic odigrao protiv Crvene zvezde:

 (Youtube/Партизан Шампион)

 

 

 
 
0
0

5 Komentara

  1. to sto CE balazic ostati do juna nije nikakva olaksavajuca situacija jer CE problem rada biti veci .vidi se da CE evandro..leandro..tavamba..djurdjevic..njima treba oridodati dvojicu.jednog veznog boljeg of Everton a Jakog na lopti I vise ofanzivnog..I dnog krilnog igraca brzog kao zmija.a sto se tice odbrane tu Mora da prsti..jer evropa Ne prasta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter