4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EPILOG: Završen ‘slučaj majice’, Partizan kažnjen! Evo i koliko…

Objavljeno: 06.12.16 u 09:31

Gotovo dva meseca nakon ubistva vođe navijača Partizana i sporne utakmice protiv Voždovca, Disciplinska komisija FSS donela je presudu.

Nakon što je ubijen Aleksandar Stanković, vođa navijača Partizana, 15. oktobra igrači crno-belih su uoči utakmice protiv Voždovca na ‘krovu’ svi do jednog obukli majice sa likom ubijenog Stankovića uz parolu ‘Dobro pamtim sve’.

Digla se ogromna prašina u javnosti, taj događaj povukao je za sobom niz drugih, čak i na košarkaškim utakmicama, a sada smo dobili i epilog cele priče, odnosno, kaznu za klub iz Humske.

Discpinska komisija FSS je procenila da Partizan mora biti sankcionisan jer je bez dozvole izašao sa tim majicama, iako je neko iz kluba morao to da prijavi Zajednici Superligaša.

Zbog toga je klubu ispostavljen ‘ceh’ u iznosu od 300.000 dinara, dok niko drugi neće biti sankcionisan, pa ni Valeri Božinov koji je dan posle meča izašao u javnost i objavio da je on taj koji je podelio majice saigračima.

0
0

4 Komentara

      • Smesan si jer je Zvezda kaznjena debelo tada a i pre toga kada su nosili majice sa likom Misica kaznjeni su sa preko 2 miliona dinara,tako da prvo se informisi pre nego komentarises ovako na netu…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter