0
Domaći fudbal

TVORAC POBEDE:  Najlepši gol u karijeri da sačuvamo prednsot

Objavljeno: 05.12.16 u 16:20

Bio sam siguran da mogu da pogodim i hvala Poletanoviću, koji je odustao od namere da izvede slobodan udarac – poručio je omaleni levi bek.

Nije išlo napadačima Zvezde, pa je posao odradio defanzivac. I to protiv bivšeg kluba Voždovca Dušan Anđelković je izveo perfektno slobodan udarac vredan tri boda za šampiona Srbije.

– Bio sam siguran da mogu da pogodim i hvala Poletanoviću, koji je odustao od namere da izvede slobodan udarac. Ovo je svakako najlepši gol u karijeri da sačuvamo prednost i mnogo spokojnije odemo na zimski odmor. Vežbao sam prekide na treninzima, ali moje je i dalje da čuvam naš gol – rekao je za Hotsport  Anđelković.

Čestitke stižu sa svih strana momku koji je pokzao odanost prema klubu.

– Dobar odnos i rad se uvek vraćaju. Drugačije ne znam i dok budem mogao da budem na ovom nivou igraću za moju Zvezdu. Ovaj klub volim svim srcem, za njega se uvek borim do poslednjeg atoma snage. Hvala svima na podršci, a od kuma i kapitena Lukovića očekujem i večeru kao nagradu – našalio se na kraju Anđelković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter