6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: ‘Bratski’ duel Zvezde i FMP-a, zatvaranja kola u Seriji A, Primeri i Premijer ligi

Objavljeno: 05.12.16 u 08:45

Ni ponedeljak neće biti ‘pošteđen’ sportskih dešavanja, a samim tim ni uzbuđenjima pred malim kanalima.

Navijačima Crvene zvezde svakako najzanimljiviji biće duel protiv FMP iz Železnika u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Crveno-beli jure pobedu i nastavak niza nepobedivosti, a hoće li u tome uspeti saznaćemo od 17 časova na TV ArenaSport 1.

Kolo u italijanskoj Seriji zatvoriće dueli između Kjeva i Đenove, kao i Udinezea i Bolonje, u španskoj Primeri to će učiniti Deportivo i Sosijedad, dok će u engleskoj Premijer ligi poslednji meč kola odigrati Midlzbro i Hal. Taj meč moći ćete da gledate na prvom programu SportKluba od 21h.

Evo kompletne sportske TV ponude:

0
0

6 Komentara

  1. Kako je moguće.? Da ova liga bude regularna.? Kad jedan čovek kontroliše mutant klub Fmpcz.! Filijala bi morala u niži rang. E sad je pitanje ko je kome filijala.?! Derbi gazda čokija.!! limeni derbi.! Za koga večeras navijate Panteri-delije.!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahhaa..’to’ kad’ imaju istog gazdu, se po NOVOM zove ‘bratski’, znaci, panterri coks vam je drugim recima ‘otac’ ili ‘tata’..onda ste „USVOJENE LIMENKE“, ma, ipak vam najbolje pristaje „IZRENTIRANI PANTERRRI“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter