0
Evropske lige

MASOVNA HISTERIJA BEZ POVODA: Dokaz da Ronaldinjo NIJE potpisao za Šapekoense (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.16 u 15:23

Već nekoliko dana društvene mreže bruje o informaciji da je legendarni Brazilac i jedan od omiljenih fudbalera u istoriji fudbala, Ronaldinjo, potpisao ugovor sa ekipom Šapekoensea, sa namerom da zeleni dres ovog tima nosi besplatno, u znak podrške zbog tragedije koja je pogodila ovu ekipu, kada se srušio avion sa prvotimcima prilikom odlaska na meč finala Kupa Sudamerikana. Ipak, te glasine su, na žalost svih ljubitelja fudbala širom sveta, netačne.

Tviterom već nekoliko dana kruži ova fotografija:

Na njoj, kao što možete videti, Ronaldinjo i žena po imenu Kendes Metjuz drže zeleni dres i pri tom se smeju.

U upravi brazilskog Šapekoensea ne postoji žena po tom imenu, ali je 2008. godine, od kad datira ova fotografija, gospođa tog imena radila u PR službi kompanije „Emvej“, koja proizvodi vitamine, suplemente i dodatke hrani, a čije je Ronaldinjo bio zaštitno lice, što se dodatno može utvrditi pogledom na sledeću fotografiju:

Takođe, fotografija Ronaldinja u zelenom dresu Šapekoensea je fotomontaža.

Sa druge strane, fotografija na kojoj Ronaldinjo nosi majicu na kojoj piše „Forza Chape“ – nije.

Šta sve to znači?

To konkretno znači da Ronaldinjo nije pristao da igra za ovu brazilsku ekipu. Bar ne još uvek.

Da li će? Ko zna, sasvim je moguće da to i učini.

Ali, do tad, krajnje je nekorektno kako prema fudbalerima koji su izgubili život, tako i prema upravi ovog kluba, a i prema samom Ronaldinju, informacije koje nisu tačne poturati kao istinite.

Zabunu je takođe uneo i britanski „San“, koji je prvo objavio ovu informaciju, da bi je, nedugo nakon toga, povukao sa sajta.

Nema sumnje da bi svako voleo da čarobnjaka iz Brazila vidi kako ove poteze izvodi u dresu Šapekoensea, jer bi to bila bez premca najlepša fudbalska priča 21. veka:

(Youtube/WeSpeakFootball)

Ipak, moraćemo da se strpimo još malo, po svemu sudeći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter