3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Zvezda ’demolirala’ goste iz predgrađa (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 05.12.16 u 18:46

Novi ubedljiv trijumf za crveno-bele koji su rezultatom 93:62 „pregazili“ ekipu FMP-a i upisali 12. vezanu pobedu u regionalnom takmičenju.

Zvezda je od samog starta silovito napala koš gostiju i povela sa 8:0 nakon čega je usledilo monstruozno zakucavanje Boldena koji je ubacio prve poene za goste. Poenima Dženkinsa na polovini prvog kvartala crveno-beli stižu do prve dvocifrene prednosti koja je do poluvremena bila sve ubedljivija. Na minut do kraja prvog dela igre su igrači Dejana Radonjića poveli sa čak 20 poena prednosti, bilo je 47:27.

Istim ritmom je nastavljeno i u trećoj deonici, Crvena zvezda je odličnim procentom šuta punila koš gostiju iz Železnika koji su „statirali“ na parketu dvorane „Aleksandar Nikolić“. Domaćin je pokazao pravu evroligašku partiju u meču sa trenutno najlošije plasiranim srpskim klubom u regionalnom takmičenju. U poslednjoj četvrtini su se košarkaši FMP-a maltene predali, te je zvezda otišla na neverovatnih plus 30. 


Dženkins je postigao najviše poena u dresu Zvezde, 16, dok ga je sa 15 pratio Gudurić. Dangubić je postigao 12, a Volters i Dobrić po 11. U timu znantno lošijeg FMP-a najefikasniji učinak imao je Apić koji je ubacio 13 poena.

U narednom kolu će Crvena zvezda igrati protiv Budućnosti u „Morači“ dok će FMP snage odmeriti sa Cedevitom.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter