1
Domaći fudbal

FOTO: Red Star Belgrade

ISPUNJENA ŽELJA: Igrač Zvezde tražio da ne sedi na klupi

Objavljeno: 05.12.16 u 19:15
Vezista objasnio šefu Božoviću da nije u potpunosti spreman posle oporavka od povrede.

Smatrao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović da posle povratka Gelora Kange u Beograd automatski na njega može da računa na takmičarskim mečevima. Ipak, posle razgovora i predloga šefa Gabonacu, da bar sedi na klupi protiv Voždovca i uskoči ako bude neophodno dobio je odgovor da još nije potpuno spreman posle mesec dana pauze.

Nakon povrede tetive na meču sa Čukaričkim Kanga je dobio dozvolu da se leči u Parizu.

Ove nedelje sledi uklapanje na treninzima i povratak veziste poslu u crveno-belom na utakmici treba očekivati u subotu, kada u goste dolazi Radnički iz Niša.

 

0
0

1 Komentara

  1. Sigurno nisu legla celokupna potrazivanja,nije skroz isplacen…salu na stranu ali od kako je napravio ono sr..e protiv Ludogoreca,koje nas je kostalo LS,ne mogu da ga smislim,iako je po kvalitetu sigurno najbolji stranac u nasoj ligi.Mislim da Grof ne sme da mu nista kaze ili prigovori i da ovaj radi sta hoce i da se ponasa kako mu drago.Jako nezgodan karakter ima,zeli svaka lopta njemu da se doda,gusi mnoge igrace u toku utakmice i ne uklapa se u ovu koncepciju.Voleo bih da prvo ode Grof a moze i njega da povede sa sobom,kao i Fibela,Moucea i Ruiza,cak i Le Taleka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter