4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRIJUMF ‘NA KROVU’: Delije imaju novog junaka! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.16 u 15:06

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su sa 1:0 u mini-derbiju sa Voždovcem i tako, barem do večeras, povećali prednost u odnosu na najbliže pratioce – Partizan i Vojvodinu.

Jedini pogodak na meču delo je Dušana Anđelkovića, koji je u 55. minutu uputio sjajan udarac iz slobodnog udarca.

Prvo poluvremene nije donelo mnogo uzbuđenja. Zvezda je imala inicijativu, ali nije stvorila praktično nijednu ozbiljniju priliku. S druge strane, Voždovac je svoju šansu čekao iz kontranapada. ‘Zmajevi’ su u 9. minutu imali najbolju priliku na meču, ali je Stefan Dražić u situaciji jedan na jedan šutirao pored gola.

Zvezda je u istom ritmu nastavila i u drugom poluvremenu, ali opet u uvodnim minutima nije uspela da dođe do prilike. Izabranici Miodraga Božovića su ipak u 54. minutu stigli do prednosti, a strelac je iz slobodnog udarca sa oko 20 metara bio Anđelković.

Crveno-beli su u nastavku utakmice sve više pritiskali rivala, a u 68. minutu umalo su duplirali prednost, ali je pokušaj Predraga Sikimića sa oko 15 metara završio malo preko gola. Imala je Crvena zvezda i u 80. minutu dobru priliku, ali Zoran Popović je odbranio šut Slavoljuba Srnića sa oko 10 metara desno iskosa.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)
(Anđelković 55)

Stadion: Voždovac;
Kapacitet: 1.400;
Sudija: Milan Ilić;

Voždovac (4-4-2): Popović – Putinčanin, Mihajlov, Filipović, Jovanović – Zec (od 62’ Ćirković), Pavlović, Lukić, Asani (od 75’ Srećković) – Dražić, Stojanović (od 85’ Georgijević).

Crvena zvezda (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Le Talek, Fibel, Anđelković – Donald, Poletanović, Ruiz, Ristić (od 46’ Srnić) – Sikimić, Orlandić (od 89’ Račić).

[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Sramna ‘predstava’ u reziji org. devastiranja pred svih 157 pantera (bilo ih je loma vise nego pre neki dan na MRAKani protiv fk Mladost..), u prvom poluvremenu, NORMALNO, ‘sudija’ i ne pomislja da sudi za fk Vozdovac CIST PENAL ZBOG IGRANJA RUKOM U zVEZDINOM KAZNENOM PROSTORU !!! Ni pakao vam nece tesko pasti, panterrri .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter