1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan rutinski protiv Javora, potera za Zvezdom se nastavlja (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.16 u 19:55

U 19. kolu Superlige Srbije Partizan je na svom terenu savladao Javor 2:0 (1:0) i tako ostvario svoju 13. pobedu u prvenstvu.

Partizan sa Vojvodinom nastavljam poteru za Crvenom zvezdom. Crno-beli ni 15. meč zaredom ne znaju za poraz. Sada je očekivano pala ekipa Javora 2:0, ali ne u bog zna kako lepoj igri po veoma hladnom vremenu u Humskoj. Ipak, dovoljno da se osvoji 42. bod i nastavi potera za Crvenom zvezdom.

Partizan je zapretio prvi put u 13. minutu kada je Božinov uposlio Đurđevića, ovaj zatresao mrežu, ali je bio u malom ofsajdu. Samo nekoliko minuta kasnije pokušao je Leonardo, ali je Đogatović bio na mestu. U 25. minutu dobar šut Stevanovića, ali je golman Javora ponovo bio na mestu. Partizan je do vođstva stigao u 30. minutu kada je Miletić pokušao sa distance, lopta je išla neprecizno u srce kaznenog prostora gde se sjajno snašao Đurđević i loptu skrenuo u mrežu – 1:0. Do kraja prvog poluvremena nije bilo ozbiljnijih šansi.

Crno-beli su sjajno otvorili drugo poluvreme. Miletić je ubacio loptu po zemlji sa levog boka, Božinov je loše zahvatio, ali je ona stigla do Leonarda, a ovaj postigao svoj deseti gol u prvenstvu za 2:0. Taj gol ‘otključao’ je goste koji su krenuli napred, imali su nedugo potom dobru šansu, ali je defazivac crno-belih Ostojić sprečio da se Ivanjičani vrate u igru. Posle toga je usledilo zatišje sve do 80. minuta. Tada je rezervista Mihajlović ušao u kazneni prostor, uposlio je nesebično Leonarda, a ovaj šutirao preko gola. Samo minut kasnije je Everton dao sjajan pas Đurđeviću, ali je on šutirao daleko pored gola. Javor je najozbiljniji pokušaj imao u 90. minutu kada je Milisavljević šutirao, a lopta pogodila prečku. Do kraja nije bilo većih uzbuđenja, te Partizan sada može mirno da se okrene gostovanju na Banovom Brdu sledećeg vikenda.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – JAVOR 2:0 (1:0)
/Đurđević 31, Leonardo 47/

Stadion Partizana
Sudija: Robert Kiš Čepegi (Novi Sad)
Žuti kartoni: Vulićević (Partizan), Đokić (Javor)

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Jevtović, Everton, A. Stevanović (od 64’ Janković), Leonardo (od 86’ Vlahović) – Božinov (od 73’ Mihajlović), Đurđević.
JAVOR: Đogatović – Terzić, Milović, Karišik, Amanović – Tomanović, Đokić, Cvetković (od 70’ Milisavljević) – Eliomar (od 53’ Mfutila), Sević (od 78’ Jovanović) – Bjedov.

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter