0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO SMO I NAJAVILI: Partizan sa dva napadača, promena u odbrani (SASTAVI)

Objavljeno: 04.12.16 u 17:49

Kako je HotSport danas i najavio, Partizan će izaći na megdan Javoru sa dvojicom napadača. Osim toga, trener Nikolić napravio je pomalo neočekivanu promenu u odbrani.

U napadu će igrati tandem BožinovĐurđević, koji se vratio u tim nakon odrađene suspenzije, dok će svoju šansu sa klupe čekati Dušan Vlahović. S druge strane, Milenković se vratio u startnu postavu, ali je pomalo neočekivano zamenio Balažica, tako da će u tandemu ovog puta igrati sa Ostojićem.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – JAVOR, 18.00

Stadion Partizana
Sudija: Robert Kiš Čepegi (Novi Sad)

Partizan: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Jevtović, Everton, A. Stevanović, Leonardo – Božinov, Đurđević. Rezerve: N. Stevanović, Mihajlović, Bogosavac, Ilić, Kosović, Janković, Vlahović. Trener: Marko Nikolić.

Javor: Đogatović – Terzić, Milović, Karišik, Amanović – Tomanović, Đokić, Cvetković – Eliomar, Sević – Bjedov. Rezerve: Glintić, Jovanović, Stojaković, Mfutila, Kolaković, Spremo, Milisavljević. Trener: Miloš Veselinović

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter