2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE PONOVO KREĆU U ‘RAT’: Tole je otišao, hoće li i Kokeza? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.16 u 21:25

Delije su još jedno izrazile revolt protiv Fudbalskog saveza Srbije na utakmici protiv Voždovca danas na krovu Tržnog centra.

Naime, najvatrenije pristalice crveno-belih su nezadovoljne visokom kaznom koju je FS Srbije odredio klubu zbog zastave ‘UEFA podržava terorizam’. Podsetimo, Crvena zvezda je kažnjena sa 200 hiljada dinara. Ipak, to nije sprečilo Delije da je i danas ponovo okače. Pri tom i isporzivaju FS Srbije.

(Izvor: YouTube/ TV Srbija)

0
0

2 Komentara

  1. Boli ih k..ac,oni se sprdaju sa klubom,koji navodno vole.Kace zabranjene parole,ubacuju pirotehniku na teren a klub placa kazne.Iz njihovog dzepa ne ide,tako da im je svejedno.Nikad nisam razumeo navijace,koji svojim postupcima doprinose da se njihov omiljeni klub kaznjava.To nikako nisu navijaci jer ako vec vole klub,nikako ne bi radili nesto sto ce za klub biti stetno.

    0
    0
    Odgovori
    • Srbija je bitnija od kluba i kazne! Ako nas je Uefa kaznila i dopustila clanstvo juznoj pokrajinipokrajini, a savez podrzava uefu…jasno je da nisu bolji od njih!
      Uefa supports terorrism, FSS too!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter